Orçun Sözer
Büyük Kaptan
Onyekuru 2. forvet gibi oynar rahat
Gomis
Garry-Onyekuru-Sinan
Ndiaye-Fernando
izlemek isterdim
Gomis
Garry-Onyekuru-Sinan
Ndiaye-Fernando
izlemek isterdim
Hıncal Uluç: "Carole, hazırlık maçlarının en iyilerinden." (Sabah)
![]()
Edit süresi geçtiği için bir alıntı daha yapıyorum. Misal aynı bu alıntıladığım mesaj ile yaptığın gibi "hepimizin bildiği malum sebeplerden dolayı" yazmışsın.Bunu ben 6 aydir yaziyorum ama GSC'nin cok bilmis uyeleri hepimizin bildigi sebeplerden dolayi Belhanda'yi aylarca yerden yere vurdular, Feghouli cok mu iyi bir sezon gecirdi, neden Feg'i elestirmiyorsunuz deyince cevap veremiyorlar
Gec de olsa taraftar neyin ne oldugunu anladi
Bence o rolde Sinan çok daha iyi iş yapar reis. Sinan hem kanat oynamak için daha ağır hem de acayip bir gol şansı var adamın. Ama dediğine katılıyorum reis Gomis 'in etrafını Rodrigues-Sinan-Onyekuru-Ndiaye gibi çevik adamlarla çevirirsek hem Gomis 'in yükünü azaltırız hem çok daha fazla katkı alırız ...Onyekuru 2. forvet gibi oynar rahat
Gomis
Garry-Onyekuru-Sinan
Ndiaye-Fernando
izlemek isterdim
Sinan'ı dediğin gibi de kullanabiliriz Gomis kalır mı bilmiyorum ama kalırsa bu tarz koş koş bir takım olmalı arkası çünkü Gomis o kadar mücadele etmiyor ceza sahasında müthiş o yüzden topu oraya getirecek bir sistem lazım....Feghouli ve Belhanda da satılmazsa rotasyon olurlar en kötü yapacak bir şey yokBence o rolde Sinan çok daha iyi iş yapar reis. Sinan hem kanat oynamak için daha ağır hem de acayip bir gol şansı var adamın. Ama dediğine katılıyorum reis Gomis 'in etrafını Rodrigues-Sinan-Onyekuru-Ndiaye gibi çevik adamlarla çevirirsek hem Gomis 'in yükünü azaltırız hem çok daha fazla katkı alırız ...
Bu arada dediğin gibi Onyekuru ve Sinan 'ın Belhanda & Feghouli 'nin elinden formayı alacağına eminim ...
denayer olursa denayerle kapatırız gibi orta sahaya ndiayede yüksek maasından dolayı gelmez gibi geliyordenayer olur gibi
olur olur. bu gençler bu düzeydeyse bizim ozan kabak'tan da maicon'dan çok çok daha iyi bir performans hertürlü çıkacaktır o da yardimci olur rotasyona.denayer olur gibi
önce belhanda.bize onyekuruyu ve garryi oynatabilecek bi 10 numara lazım.sinan veya dogan canı forvet arkasında görmek istiyorum acıkcasıFeghuli keşke satilabilse. Boş mali yük bize
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi