Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
Vergilerle beraber alıyordur agaBu arada bahsi geçti mi bilmiyorum ama Koray Günter bizde 1 alırken Genoa'dan 1.3 alıyormuş. Eğer bu doğruysa gerçekten hayatımda ilk olur bu. Bizde bu kadar az oynayıp da yurt dışında bir takıma bu fiyata imza atan az kişi vardır.
Net eline geçen para bence 1.3 değildir vergi falanda vardırBu arada bahsi geçti mi bilmiyorum ama Koray Günter bizde 1 alırken Genoa'dan 1.3 alıyormuş. Eğer bu doğruysa gerçekten hayatımda ilk olur bu. Bizde bu kadar az oynayıp da yurt dışında bir takıma bu fiyata imza atan az kişi vardır.
bu kim yaw onazinin dayisi fln mi

her sene en ünlü gazete net maaslari iceren tablo hazirliyor, orada görecegiz üstad ne kadar aldigini. 600 bin euroyu gecmez bence.Bu arada bahsi geçti mi bilmiyorum ama Koray Günter bizde 1 alırken Genoa'dan 1.3 alıyormuş. Eğer bu doğruysa gerçekten hayatımda ilk olur bu. Bizde bu kadar az oynayıp da yurt dışında bir takıma bu fiyata imza atan az kişi vardır.
Bu arada bahsi geçti mi bilmiyorum ama Koray Günter bizde 1 alırken Genoa'dan 1.3 alıyormuş. Eğer bu doğruysa gerçekten hayatımda ilk olur bu. Bizde bu kadar az oynayıp da yurt dışında bir takıma bu fiyata imza atan az kişi vardır.
Seni Sportif Direktör yapalım Halil.Aslında Max Meyer ile 1+1+1+1 yıllık anlaşşak?Adamın PL hayali var fakat şuanda istediği teklileri alamıyor gibi.Gelsin bizde 1 yıl UCL oynasın ve kendisini göstersin.Antlaşma şartları da çok basit
2 milyon imza parası+3 milyon yıllık ve sezon sonunda 5 milyon euro getirirse TR ligi hariç serbest kalır.
evet kardesim bana 2 günde geldi passoligimeÇok teşekkürler renktas sayende alabildim biletbu site güvenilir değil mi?
Başka çaremiz yok Arif.Para yoksa fırsatları kollayacaksın.Şimdi değişiğin birisi çıkar koskoca GSyi basamak olarak mı kullanacak diyebilir ama eldeki imkanlarımız böyle.Seni Sportif Direktör yapalım Halil.