GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 204

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,9K
Sayfa
204/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bahsi geçti mi bilmiyorum ama Koray Günter bizde 1 alırken Genoa'dan 1.3 alıyormuş. Eğer bu doğruysa gerçekten hayatımda ilk olur bu. Bizde bu kadar az oynayıp da yurt dışında bir takıma bu fiyata imza atan az kişi vardır.

Bu arada bahsi geçti mi bilmiyorum ama Koray Günter bizde 1 alırken Genoa'dan 1.3 alıyormuş. Eğer bu doğruysa gerçekten hayatımda ilk olur bu. Bizde bu kadar az oynayıp da yurt dışında bir takıma bu fiyata imza atan az kişi vardır.
Net eline geçen para bence 1.3 değildir vergi falanda vardır

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her sene en ünlü gazete net maaslari iceren tablo hazirliyor, orada görecegiz üstad ne kadar aldigini. 600 bin euroyu gecmez bence.

Aslında Max Meyer ile 1+1+1+1 yıllık anlaşşak?Adamın PL hayali var fakat şuanda istediği teklileri alamıyor gibi.Gelsin bizde 1 yıl UCL oynasın ve kendisini göstersin.Antlaşma şartları da çok basit
2 milyon imza parası+3 milyon yıllık ve sezon sonunda 5 milyon euro getirirse TR ligi hariç serbest kalır.

Niye bu kadar veriyorlar acaba

Adam bize geldikten beri hiç bir sey basaramadi oynadigi maçlarin çogu kupa maçlariydi büyük ihtimalle

Aslında Max Meyer ile 1+1+1+1 yıllık anlaşşak?Adamın PL hayali var fakat şuanda istediği teklileri alamıyor gibi.Gelsin bizde 1 yıl UCL oynasın ve kendisini göstersin.Antlaşma şartları da çok basit
2 milyon imza parası+3 milyon yıllık ve sezon sonunda 5 milyon euro getirirse TR ligi hariç serbest kalır.
Seni Sportif Direktör yapalım Halil.

dnmZEPu.png

kurtulduk ha

Gomisin gideceğini hiç senmiyorum Andre Silva da gelmicek ama Gomisin bu tavırları çok amatörce seni bağrına basan kulübü zam zam diye inletiyosan karakter de sıkıntı var demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt