GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 213

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
564K
Sayfa
213/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20180724-192626_Chrome.webp

Transfer?

Yabanci sinirinin geri gelecegi kesin mi ne zamandir pek bir demec verilmiyor bu konuda sene basinda soylenenlerle kaldi Turkler yurt disina gitmeye basladikca ve Avrupa basarisinin artmasiyla degistirmezler gibi

Kulupler memnun bana oyle geliyor

O paralara satarsak yerlerine topçu değil çöp kovası alırız zaten şuan hali hazırda 2 topçu lazım 4 tane daha ekleyelim etti 6, 20 milyona anca 6 tane çöp alırız net.
Maalesef gayet gerçekçi rakamlar yazmış renktaşımız. Keşke daha fazla bedellerle kapanın elinde kalsalar ama doğru dürüst teklif bile yok elemanlara...

Maalesef gayet gerçekçi rakamlar yazmış renktaşımız. Keşke daha fazla bedellerle kapanın elinde kalsalar ama doğru dürüst teklif bile yok elemanlara...

Gerçekçi değil piyasa çok değişti o paralara satarsak elimize hiç birşey geçmez 1 sene daha elimde tutarım ben satmam o fiyatlara, elimizde ki topçuları yerin dibine sokmaya bayıldığınız için senin için demiyorum genel forum için oyuncuların değerinide kafamıza göre düşürüyoruz.

Yeri transfer forumu degil ama dun ilk kez bir altyapi oyuncumuza bu kadar umut bagladim.. benzer hissiyati sinani ilk izledigimde de yasamistim o direk alt yapi urunumuz degildi.. hatta yanilmiyorsam o sezon cok kotuyduk sirf kupa maclarini beklerdim sinani izlemek icin ilk gol attiginda aglsmisti ama bizim fetisist manyaklar sacma sapan anadolutopcularini kazanacagiz diye elemani 20-30 dk oynatiyorlardi..

Umarim yunus hak ettigi sansi bulur tabi cok kisa izledik ama yunusun abdulkadir gibi parlamamasi icin hicbir neden goremiyorum hersey mevcut cocukta Masallah diyelim

yabancı sınırını bizim taraftar getiriyor yoksa gelmez bence artık cünkü basaksehir bile yabancılara yatırım yapıyor yerli piyasada rezalet vaziyette
tinerciler haric kimse destek vermez anadolu külüpleri zaten yabancı gelirse hepten sıçtılar

Harbi ağlayan yok ha

Anadolu takimlari topculari al satla bayagi para kazanmaya basladi yerli coplere para akitmak zorunda da degiller artik memnunlar diye dusunuyorum

Bu mevzu degisirse ya uzun el atti diye degisir ya da Fener falan lobi yapar cunku hicbir bok kazanamayacaklar bu gidisle

beIN de bir suru para verdi izin vermez boyle ligin marka degerini dusurecek hamlelere

Daha kapsamli homegrown ve altyapi zorunluluklari gelebilir, ki gelmeli zaten

Gomiste gidecekse bir an evvel gitsin. Son dakika dımdızlak bırakacaksa küfür envatirimi geliştirecektir. Gidiyorsa gitsin. Bu kadar para göz olur mu bir oyuncu yahu !

Anadolu topculari al satla bayagi para kazanmaya basladi yerli coplere para akitmak zorunda da degiller artik memnunlar diye dusunuyorum

Bu mevzu degisirse ya uzun el atti diye degisir ya da Fener falan lobi yapar cunku hicbir bok kazanamayacaklar bu gidisle

Aziz gitti ama koçun gelmiş olması siyasi olarak güçlerini düşürmedi yine isterlerse düşürürler ama bu saatten sonra çok farketmez yerlilerde de gömeriz onları altyapıda çakı gibi çocuklar var.

Gerçekçi değil piyasa çok değişti o paralara satarsak elimize hiç birşey geçmez 1 sene daha elimde tutarım ben satmam o fiyatlara, elimizde ki topçuları yerin dibine sokmaya bayıldığınız için senin için demiyorum genel forum için oyuncuların değerinide kafamıza göre düşürüyoruz.
Piyasa değişti ama yükselişte olan futbolcuların fiyatı arttı. Bizim ligde oynayan bir futbolcunun ağzıyla kuş tutması lazım, o gruba girebilmesi için. Bir tek Gomis var, iyi performans verdiğini söyleyeceğimiz; o da Dünya Alemin bildiği 33 yaşında bir futbolcu; alacak olan geçen yıl alırdı, bizim verdiğimizden fazlasını vermek suretiyle. Diğer üçünden ise kazık kol gibi, bacak girmiş durumda. Bizim inkar etmemiz neyi değiştirir Allasen?...

Piyasa değişti ama yükselişte olan futbolcuların fiyatı arttı. Bizim ligde oynayan bir futbolcunun ağzıyla kuş tutması lazım, o gruba girebilmesi için. Bir tek Gomis var, iyi performans verdiğini söyleyeceğimiz; o da Dünya Alemin bildiği 33 yaşında bir futbolcu; alacak olan geçen yıl alırdı, bizim verdiğimizden fazlasını vermek suretiyle. Diğer üçünden ise kazık kol gibi, bacak girmiş durumda. Bizim inkar etmemiz neyi değiştirir Allasen?...

Maicon 3 milyon mu yani şimdi biri dese 3 veriyoruz verin vericekmiyiz yapmayın etmeyin ya o kadar da değil.

Feg 4 mü şimdi berbat oynadı dediğimiz sezonda bile 27 maçta 15 gole katkı yaptı 4 e mi satıcaz.

Eger Gomis giderse forvete mutlaka bir ilk 11de oynayabilecek oyuncu alinacak beyler

Hoca ŞLi kafasina koydu orada iyi bir performans gostermek icin iyi bir forvet almak isteyecek. Mustafa Cengiz ve ekibi de bunu biliyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt