Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Transfer?
Bizde 3.3m kazaniyor + primler + Istanbul & Sampiyonlar Ligigomis gider mi kalır mı beyler
Maalesef gayet gerçekçi rakamlar yazmış renktaşımız. Keşke daha fazla bedellerle kapanın elinde kalsalar ama doğru dürüst teklif bile yok elemanlara...O paralara satarsak yerlerine topçu değil çöp kovası alırız zaten şuan hali hazırda 2 topçu lazım 4 tane daha ekleyelim etti 6, 20 milyona anca 6 tane çöp alırız net.
Maalesef gayet gerçekçi rakamlar yazmış renktaşımız. Keşke daha fazla bedellerle kapanın elinde kalsalar ama doğru dürüst teklif bile yok elemanlara...
Yabanci sinirinin geri gelecegi kesin mi ne zamandir pek bir demec verilmiyor bu konuda sene basinda soylenenlerle kaldi Turkler yurt disina gitmeye basladikca ve Avrupa basarisinin artmasiyla degistirmezler gibi
Kulupler memnun bana oyle geliyor
Harbi ağlayan yok ha
Anadolu topculari al satla bayagi para kazanmaya basladi yerli coplere para akitmak zorunda da degiller artik memnunlar diye dusunuyorum
Bu mevzu degisirse ya uzun el atti diye degisir ya da Fener falan lobi yapar cunku hicbir bok kazanamayacaklar bu gidisle
Piyasa değişti ama yükselişte olan futbolcuların fiyatı arttı. Bizim ligde oynayan bir futbolcunun ağzıyla kuş tutması lazım, o gruba girebilmesi için. Bir tek Gomis var, iyi performans verdiğini söyleyeceğimiz; o da Dünya Alemin bildiği 33 yaşında bir futbolcu; alacak olan geçen yıl alırdı, bizim verdiğimizden fazlasını vermek suretiyle. Diğer üçünden ise kazık kol gibi, bacak girmiş durumda. Bizim inkar etmemiz neyi değiştirir Allasen?...Gerçekçi değil piyasa çok değişti o paralara satarsak elimize hiç birşey geçmez 1 sene daha elimde tutarım ben satmam o fiyatlara, elimizde ki topçuları yerin dibine sokmaya bayıldığınız için senin için demiyorum genel forum için oyuncuların değerinide kafamıza göre düşürüyoruz.
Tudor doneminde ilk haftalarda herkesi tek tek tokatladigimizda ulkede herkes yabanci siniri diye agliyordu daha dun gibi hatirliyorumHarbi ağlayan yok ha
Aga bizimkiler menajerlerle çalışmıyor 3 kuruş komisyon verecez diye. Fiko çatır çatır basıyo paraları menajerlereelin arabı ingilizi çinlisi vs 30 yaşındaki heriflere 20-30 basıp alıyolar bizim futbolculara gelince 3-5 hesabı oluyo bizim yönetimlerde sıkıntımı var nedir komisyon vs onlar çıktıktan sonra kalan paralarmı yoksa...
Piyasa değişti ama yükselişte olan futbolcuların fiyatı arttı. Bizim ligde oynayan bir futbolcunun ağzıyla kuş tutması lazım, o gruba girebilmesi için. Bir tek Gomis var, iyi performans verdiğini söyleyeceğimiz; o da Dünya Alemin bildiği 33 yaşında bir futbolcu; alacak olan geçen yıl alırdı, bizim verdiğimizden fazlasını vermek suretiyle. Diğer üçünden ise kazık kol gibi, bacak girmiş durumda. Bizim inkar etmemiz neyi değiştirir Allasen?...
Yabanci sinirinin geri gelecegi kesin mi ne zamandir pek bir demec verilmiyor bu konuda sene basinda soylenenlerle kaldi Turkler yurt disina gitmeye basladikca ve Avrupa basarisinin artmasiyla degistirmezler gibi
Kulupler memnun bana oyle geliyor
Tudor doneminde ilk haftalarda herkesi tek tek tokatladigimizda ulkede herkes yabanci siniri diye agliyordu daha dun gibi hatirliyorum
Deplasmanda puanlar kaybettiginizde yabanci sinirinin s'si konusulmuyordu