Şükrü Erden
Baba Gündüz
TRANSFER - Yalovaspor, Saddam Hussein'i kadrosuna kattı.
TRANSFER - Yalovaspor, Saddam Hussein'i kadrosuna kattı.
Beleş diye herşeyi yapıyoruz vallahiYaw şu an twitterda gördüm ve mantıklı geldi neden böyle bir program yaptık ki , Önce Sakarya sonra Tunus sonra Atina sonra da Konyaya gidilecek Dünya turu gibi bişey oldu cidden, Tek bir bölgede hazırlık maçlarımıza devam edemez miydik
Arap a yönelmek trend degil mi zaten ülkede?Söyleyeceğimi ırkçılık olarak almayın ama son zamanlarda bolca arap kökenli oyuncu gelmeye başladı ülkemize.
mustafa cengiz baskanimiz 120 bin euro icin tunusa kadar gönderdi elemanlariBeleş diye herşeyi yapıyoruz vallahi
Petrov tas gibi oyuncu idi...rumen yada bulgar zimba gibi oyuncu cikartirlardi simdi ise sifirDünyada eldivenin en çok yakıştığı adam.
![]()
Hayvan gibi yıllık ücret + en az 3m imza parası istiyormuş. Keza Meyer.Aga bu bernard hala bir takımla anlasmadı acaba neden ?
Çok severdim kendisini hele o kısa kollu forma ve eldiveni çok karizmaydı bence.Petrov tas gibi oyuncu idi...rumen yada bulgar zimba gibi oyuncu cikartirlardi simdi ise sifir
Yaw şu an twitterda gördüm ve mantıklı geldi neden böyle bir program yaptık ki , Önce Sakarya sonra Tunus sonra Atina sonra da Konyaya gidilecek Dünya turu gibi bişey oldu cidden, Tek bir bölgede hazırlık maçlarımıza devam edemez miydik
Şampiyonluk hedefiyle iddialı bir kadro kuran Karagümrük, Mehmet Batdal'ı kadrosuna kattı!
![]()
@Ozan Puki
bak gör bjk falan bunla ugrasiyordur.Hayvan gibi yıllık ücret + en az 3m imza parası istiyormuş. Keza Meyer.
Kötü adam degil mitrovic bu piyasa da normal paraya gitmiş.Fulham, Newcastle United'dan Aleksandar Mitrovic'i [25, forvet] kadrosuna kattı. Bonservis bedeli: 25M€.
![]()
Salaklar Rondon dururken bu kim yav