Aydın Aslan
Berlin Panteri
Manchester City, Östersunds'tan 24 yaşındaki golcü Saman Ghoddos'u gözlemcilere izletiyor. Manchester City scoutları, son olarak Elfsborg maçında tribündeydi. (OP)
Kötü adam degil mitrovic bu piyasa da normal paraya gitmiş.
nolcakki sezon icinde de cl yuzunden boyle seyler yapacagiz
enternasyonel dostluk maci icin de takimlar boyle yolculuklar yapior
villarrealin aldigi moreno bundan iyi de oda 2 yas büyük ama. mitrovici dünya kupasinda pek iyi görmedim,mitroglou gibi bonservisinin altinda ezilmezse potansiyeli var amaFulham, Newcastle United'dan Aleksandar Mitrovic'i [25, forvet] kadrosuna kattı. Bonservis bedeli: 25M€.
![]()
Salaklar Rondon dururken bu kim yav
villarrealin aldigi moreno bundan iyi de oda 2 yas büyük ama. mitrovici dünya kupasinda pek iyi görmedim,mitroglou gibi bonservisinin altinda ezilmezse potansiyeli var ama
aynen, anderlecht demisken su arkadas aklima geldi simdi. bu da epey yetenekliydi ama bir türlü olmadi 2-3 ciddi sakatliktan sonra bittiAnderlecht'te baya iyidi
az para mı ?mustafa cengiz baskanimiz 120 bin euro icin tunusa kadar gönderdi elemanlari
atina neyse de tunus nedir abi ne kadar lüzumsuz bir is yaptiklarini anlamadilar belkide.
Üzücü bir hadise,o dönemleri hatırlamayan biri olarak merakla bekliyordum yeni atacağı videolarıgolpo kapanmış lan.eski maçları nerden izleyecegiz şimdi
Rondon'dan farki daha genc olmasi + Fulham'da kiralik iyi bir sezon gecirmesiFulham, Newcastle United'dan Aleksandar Mitrovic'i [25, forvet] kadrosuna kattı. Bonservis bedeli: 25M€.
![]()
Salaklar Rondon dururken bu kim yav
kendi sahamizda hazirlik maci ayarlayip 30ar liradan 30.000 bilet satsak 900.000 tl yapar, mac günü cirosuyla 200 bin euroya yakin gelir elde ediliraz para mı ?
Tarık Çamdal'ın maaşının 8%'ine denk geliyor
akbaba dan vazgeçilmiş.