GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 254

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,7K
Sayfa
254/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru'ya dünyaları verseler alamazlar belki belli bir yüzdesini bize verirlerse bizimkiler öyle bırakır yoksa olmaz o iş. oyuncu 1 seneliğine bizim oyuncumuz artık

onyekuru'ya dünyaları verseler alamazlar belki belli bir yüzdesini bize verirlerse bizimkiler öyle bırakır yoksa olmaz o iş. oyuncu 1 seneliğine bizim oyuncumuz artık
Bu tarz haberler nedense hep bize yapiliyor. Onyekuru gitse bile bu görülmemis bir olay olur gercekten.
sanki maksat bizi basiretsiz göstermek "zorla bir transfer yaptilar onuda elinde tutamaycaklar" misali. Tiksinti verici türkiye basini.

2018-2019 Transer Sezonu 31.Temmuz.2018 Saat 17:00 itibariyle sona erecek.

İnşallah son anda bir orta saha almayı beceririz.

Muscat Futbol Akademisi'nin 16 yaşındaki Mısırlı forveti Mohammed Tirmas Galatasaray ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Tirmas'ın Antrenörü: "O, tipik bir Avrupalı santrafor gibi. Yetenekli, hızlı ve güçlü... 'Hedef adam' olarak oynamak için her şeye sahip."

(Times of Oman)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bayiliyorum lan sunlara.

566577-420x280-fix-gefuellte-peperoni.jpg

Yarim kilo yedim, bi yarim kilo daha olsa yerdim.
ne bu

onyekuru haberleri can sıkıyor. kendisi de hiç gülmüyor acaba karakteri mi böyle yoksa cidden ortama uyum sağlayamadı mı
doğrudur gomis de feghouli de mutsuz ama fenerbahçe oyuncuları öyle mi , para sıkıntısı yok ödemeler zamanında yatıyor.Şampiyonluğa oynayan bir takım havası elde edilmiş.

hamza ile şampiyon olup kupayı aldığımız sezon toroğlu bir kaç basın mensubuyla kameralar karşısında muhabbet ediyordu.fenerli ve bjk lı muhabirler sordular hocaya " hocam bu böyle olmaz ki hep Galatasaray ,ne olacak bu işin sonu" demişlerdi.rahatsızlardı bizim başarılı olmamızdan

@Melih Peker in tespiti doğru,bizimle uğraşacaklar sürekli bundan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt