Bu tarz haberler nedense hep bize yapiliyor. Onyekuru gitse bile bu görülmemis bir olay olur gercekten.onyekuru'ya dünyaları verseler alamazlar belki belli bir yüzdesini bize verirlerse bizimkiler öyle bırakır yoksa olmaz o iş. oyuncu 1 seneliğine bizim oyuncumuz artık
oyuncunun iş yapacağını anladılar, ısmarlama haber saliyorlar şimdiBu tarz haberler nedense hep bize yapiliyor. Onyekuru gitse bile bu görülmemis bir olay olur gercekten.
sanki maksat bizi basiretsiz göstermek "zorla bir transfer yaptilar onuda elinde tutamaycaklar" misali. Tiksinti verici türkiye basini.
2018-2019 Transer Sezonu 31.Temmuz.2018 Saat 17:00 itibariyle sona erecek.
İnşallah son anda bir orta saha almayı beceririz.
Hadi inşallah.@futbolarsiv_: SON DAKİKA | Andre Silva : ''Milan'da mutluyum, burada kalıyorum.''
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ne buBayiliyorum lan sunlara.
![]()
Yarim kilo yedim, bi yarim kilo daha olsa yerdim.
Onyekuru üvey evlat. Baglanmayin fazla.

Masa başı haber. Çok büyük yükümlülükleri olur bu tarz anlaşmaları bozmanın. Hiç zannetmiyorum instagram paylaşımlarına bakabilirsin bence gayet mutlu burada kendisi.onyekuru haberleri can sıkıyor. kendisi de hiç gülmüyor acaba karakteri mi böyle yoksa cidden ortama uyum sağlayamadı mı
2018-2019 Transer Sezonu 31.Temmuz.2018 Saat 17:00 itibariyle sona erecek.
İnşallah son anda bir orta saha almayı beceririz.
doğrudur gomis de feghouli de mutsuz ama fenerbahçe oyuncuları öyle mi , para sıkıntısı yok ödemeler zamanında yatıyor.Şampiyonluğa oynayan bir takım havası elde edilmiş.onyekuru haberleri can sıkıyor. kendisi de hiç gülmüyor acaba karakteri mi böyle yoksa cidden ortama uyum sağlayamadı mı