Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
NEYMAR sol kanatta Rodrigues'i kesemez diyorsun haMuslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Belhanda Fernando Donk
Neymar Messi Rodrigues
NEYMAR sol kanatta Rodrigues'i kesemez diyorsun haMuslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Belhanda Fernando Donk
Neymar Messi Rodrigues
fabregası chelsea bağlantılarımızla getiremez miyiz hem musleranın gönlünü almıştı yediği golden sonra
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih Terim,Okan ve Emre’nin gitmesi yönetim yani Faruk Süren’nin basiretsizliği. Yıllarca efsane başkan diye millete yutturdular ama orda en çok çalışan adamların başında Ergun Gürsoy gelirdi. Bu kadar borç olmasının bir sebebi de yine kendisidir. Zamanında bir makete 10 milyon dolar vermişti diye bir sürü haber çıktı. Ayrıyetten şirketlerini de batırmıştır.Alakasiz olacak ama Emre Belozoglu ile Okan Buruk niye bedavaya gitti
Kaypak olduklarindan mi
Kontrat uzatmaya yanasmiyolardiysa niye bir sene once satilmadilar
O donemleri bilen biri detaya girebilir mi
O hain olmaz ama bir Chelseali kiralanabilir
Fabregas tam Sarri topcusu, Chelsea orta saha kayniyor ama
yeni capsimiz hayırlı olsun. en az 2 ay kullanılır bu

Keşke ismimi yazsaydım alta videoyu durdurup ben kırpmıştımyeni capsimiz hayırlı olsun. en az 2 ay kullanılır bu![]()

Canlı izledim de adam hiç mutlu değildi. Mal mal bakıyordu etrafa yani sadece Tanju konuştuğunda böyle değildi. Bizimkiler malum trolluk olsun diye sadece Tanju'da lanse ettiler. Adam harbiden nereye geldim be der gibiydiyeni capsimiz hayırlı olsun. en az 2 ay kullanılır bu![]()
gönlünde yatan aslanın loftus cheek olduğunu biliyorum hamza ama olmaz o iş
GSC App
Rog iyi kumaş ama daha yeni aldıkları adamı ucuza bırakmazlar. En fazla kiralık teklifi yapmışızdır. Ama sanki bonservis pazarlığı yapar gibi konuşmuş.
Hic izlemedim nasil oyuncu ?