GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 259

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,7K
Sayfa
259/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakasiz olacak ama Emre Belozoglu ile Okan Buruk niye bedavaya gitti

Kaypak olduklarindan mi

Kontrat uzatmaya yanasmiyolardiysa niye bir sene once satilmadilar

O donemleri bilen biri detaya girebilir mi
Fatih Terim,Okan ve Emre’nin gitmesi yönetim yani Faruk Süren’nin basiretsizliği. Yıllarca efsane başkan diye millete yutturdular ama orda en çok çalışan adamların başında Ergun Gürsoy gelirdi. Bu kadar borç olmasının bir sebebi de yine kendisidir. Zamanında bir makete 10 milyon dolar vermişti diye bir sürü haber çıktı. Ayrıyetten şirketlerini de batırmıştır.

..
100d2e336844bdfae4df250093ec478d.jpg

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırgız kaleci Sultan Toktobekov'da (2003) lisans işlemlerinde sıkıntı çıkmazsa kadroda yer alacak. (via @Gökay Akpınar)
Muscat Futbol Akademisi'nin 16 yaşındaki Mısırlı forveti Mohammed Tirmas Galatasaray ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni regenlerimiz

90.png
Sultan Toktobekov (Kaleci, 15)
2.png
Mohammed Tirmas (Forvet, 16)

16 yaşındaki Mısır’lı genç yetenek Mohammed Tirmas, Muscat Futbol Akademisi’nden Galatasaray’a transfer oldu. Galatasaray altyapısında denenecek olan oyuncu beğenilirse seneye profesyonel sözleşme yapılacak. (@FutbolArsiv)

DjbpUAUXgAE1DS-.jpg

Rog iyi kumaş ama daha yeni aldıkları adamı ucuza bırakmazlar. En fazla kiralık teklifi yapmışızdır. Ama sanki bonservis pazarlığı yapar gibi konuşmuş.

Hic izlemedim nasil oyuncu ?

Videolardan bakmıştım daha önce. Ama oturup rog için özel olarak izlemedim.

Pas oyununda ortalama üstü, fiziksel olarak çok güçlü değil ama 8 numara standardında, şut da atabiliyor. Aşırı inceci değil ama topla falan hızlanması var. Çakılı oynayan oyunculardan değil gibi pek. Tempo açısından tam aradığımız adam mı dersen değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt