GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 263

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,6K
Sayfa
263/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"bergama spor'da genç bir çocuğu çok beğendim. yöneticileriyle bağlantıya geçtim, meğerse galatasaraylı birhanmış o. kulübü gelecek planları yapıyormuş, ilgimizi kestik hemen. galatasaray yedirmez kimseye"

serkan reçber

bandırmaspordan önce,bergamasporda da iyi bi sezon geçirdi birhan.tabi barış alıcı vizyon,birhan ise oynatılması saglanmıs, gelecek için cok iyi bi adım falan diye bahsedilmez medyada.

barış alıcılar vs ortada yokken o zamanlar daha 14 15 yasındaki dogus can incedere ve birhan vatansever gelecegin en önemli futbolcualrından görülüyodu.birhanı fenerbahce istedi bizdeyken.umarım dogus can da gidince geri alma durumumuz olur 1-2 sene içinde.sakatlıktan cok çekti doğuş can

Ali Koç: "Umut ediyorum ki, Lefter Küçükandonyadis sezonunun sonunda da, hebp birlikte, omuz omuza, 1924 yılından beri TFF’nin düzenlediği ulusal şampiyonalardaki, 29. Ulusal Şampiyonluğumuza ulaşacağız"

fenerbahce dergisi

bunlar niye böyle ya?tinerin üst seviyesi resmen?ali koç mahosu bile biliyodur iddia ettikleri şeylerin tsyd kupası degerinde oldugunu.böyle konustukça herkesin dost olmasını beklemesin.bu adam da aziz yıldırım gibi.kupa nerede diye soranlara bi de müzede diyolar.balkan kupasını uefa kupası olarak görenlerin tsyd kupası degerindeki bardak canakları şampiyonluk kupası olarak görmeleri mümkün. bi de utanmadan 24ten beri demiş.ulan bi araştır.iddialarınınzın sonu poka dayanıyo.ben bile araştırdım bi gerceklik payı var mı diye...ne gerizekalılar ya

lan 1924ten 1959a kadar ulusal şampiyona olmadı.iddia ettiğin milli küme ile Türkiye şampiyonası aynı sezonlarda oynanmış.aynı sezonun iki şampiyonu olur mu?aynı sezonda iki lig oynanır mı be gerizekalı?milli kümenin vs oynandıgı sezonlarda başka ligler de oynanmış.trabzonda şehir turnuvaları olmuş.a öküz.başvuruları reddedilmiş.bjkninki de alınsın diyolar,bjknin o 2 şampiyonlugu alınırsa 1959daki fenerbahce şampiyonlugu da alınır.çünkü aynı formatta oynanmış lig o sene. Allah belanızı versin sizin.harvardda okuyan mal degneğine bak.

Çok takip edemiyorum nöbeti ciddi bir ihtimal var mı Andre Silva transferinde?
Lorenzo Di Caprio; "Galatasaray Andre Silva'nın kiralanması konusunda Milan'la anlaştı. Milan büyük bir transfer gerçekleştirecek. Higuain transferi olacak gibi gözüküyor. Andre Silva'nın menajeri Jorge Mendes'in yakın olduğu Wolverhampton takımı GS'ın rakibi." (Ajansspor)

"Her şey Higuain transferine bağlı. Andre Silva için 2 aday var: Galatasaray ve Wolverhampton. Andre Silva Galatasaray'da oynamak istiyor. Milan ile Galatasaray arasında sorun yok. Elbette Galatasaray çok daha büyük kulüp ve ŞL'nde oynayacak." (Ajansspor)

"Wolverhampton takımının sahipleri Jorge Mendes ile iyi ilişkilere sahip ve ona baskı yapabilirler. Andre Silva açıklama da yaptı; 'Milan'da kalabilirim, ama Higuain gelirse oynayabileceğim bir takıma gitmek isterim' ifadelerini kullandı." (Ajansspor)

Lorenzo Di Caprio; "Galatasaray Andre Silva'nın kiralanması konusunda Milan'la anlaştı. Milan büyük bir transfer gerçekleştirecek. Higuain transferi olacak gibi gözüküyor. Andre Silva'nın menajeri Jorge Mendes'in yakın olduğu Wolverhampton takımı GS'ın rakibi." (Ajansspor)

Lorenzo Di Caprio;
"Her şey Higuain transferine bağlı. Andre Silva için 2 aday var: Galatasaray ve Wolverhampton. Andre Silva Galatasaray'da oynamak istiyor. Milan ile Galatasaray arasında sorun yok. Elbette Galatasaray çok daha büyük kulüp ve ŞL'nde oynayacak." (Ajansspor)

Lorenzo Di Caprio;
"Wolverhampton takımının sahipleri Jorge Mendes ile iyi ilişkilere sahip ve ona baskı yapabilirler. Andre Silva açıklama da yaptı; 'Milan'da kalabilirim, ama Higuain gelirse oynayabileceğim bir takıma gitmek isterim' ifadelerini kullandı." (Ajansspor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

wolverhampton klüp sahibi kimse fena ultimate teamci portekizlileri topluyor chemistry için

bir ara ncastle fransızları doldurdu sonra küme düştüler yapmasın böyle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

wolverhampton klüp sahibi kimse fena ultimate teamci portekizlileri topluyor chemistry için

bir ara ncastle fransızları doldurdu sonra küme düştüler yapmasın böyle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Besiktas da Portekizlileri doldurdu sonra menemene ekmek bandilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt