Ali Koç: "Umut ediyorum ki, Lefter Küçükandonyadis sezonunun sonunda da, hebp birlikte, omuz omuza, 1924 yılından beri TFF’nin düzenlediği ulusal şampiyonalardaki, 29. Ulusal Şampiyonluğumuza ulaşacağız"
fenerbahce dergisi
bunlar niye böyle ya?tinerin üst seviyesi resmen?ali koç mahosu bile biliyodur iddia ettikleri şeylerin tsyd kupası degerinde oldugunu.böyle konustukça herkesin dost olmasını beklemesin.bu adam da aziz yıldırım gibi.kupa nerede diye soranlara bi de müzede diyolar.balkan kupasını uefa kupası olarak görenlerin tsyd kupası degerindeki bardak canakları şampiyonluk kupası olarak görmeleri mümkün. bi de utanmadan 24ten beri demiş.ulan bi araştır.iddialarınınzın sonu poka dayanıyo.ben bile araştırdım bi gerceklik payı var mı diye...ne gerizekalılar ya
lan 1924ten 1959a kadar ulusal şampiyona olmadı.iddia ettiğin milli küme ile Türkiye şampiyonası aynı sezonlarda oynanmış.aynı sezonun iki şampiyonu olur mu?aynı sezonda iki lig oynanır mı be gerizekalı?milli kümenin vs oynandıgı sezonlarda başka ligler de oynanmış.trabzonda şehir turnuvaları olmuş.a öküz.başvuruları reddedilmiş.bjkninki de alınsın diyolar,bjknin o 2 şampiyonlugu alınırsa 1959daki fenerbahce şampiyonlugu da alınır.çünkü aynı formatta oynanmış lig o sene. Allah belanızı versin sizin.harvardda okuyan mal degneğine bak.