GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 272

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
272/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terimin tamaslı sezonunu da biliriz
en son ligde orta sıralardayken kovulduğunu da biliriz, ünal aysal kritik bir hamle yapmıştı orada
bu yıl aynısı olursa terim hakkında soru işaretleri doğar

Takım pek iyi görüntü vermiyor. Zaten eksikler biliniyor. Satış yapıp 3 takviye yapmamız lazım. Stoper, ön libero ve forvet. Gomis’i becerip satabilirsek iyi olur.

gerçekleri konuşmanın zamanı geldi
feghouli, belhanda,gomis bu takımın topçusu değil
selçuk zaten emekli olmuş,yine kandırdı milleti takımda kaldı
kasımpaşalı donk mu,bursalı sakat serdar mı kurtaracak bizi
yoksa ağır maicon mu kurtaracak
yine işimiz musleraya kaldı

Yani mevcut takımla işimiz cidden zor olur. Özellikle CL’de 14/15 sezonunu aratan bir performans gelebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim çıkıp Galatasaray taraftarına seslense, bu sezon birşeyler deneyecem ve kaybetsek bile herkesin desteğini istiyorum diyip gençlere yönelik kadro oluştursa kim uzun vaadeli desteklerdi?

Mesela

Muslera
Mariano
Denayer
Ozan
Nagatomo
Celil
Fernando
Rodrigues
Feghouli
Yunus
Ali Yavuz Kol

arkadaş kimse ffp var maicon,belhanda,carole sat yerlerine 3 hatta 5 oyuncu al zor işler demesin milan ceza yedi geri çektiler ama takipteler hatta bizde böyle hamle yapın demiyoruz ama ellerinde forvetleri varken yaptıkları hamleye bak
Milan, Gonzalo Higuain'i 20 milyon euro bedelle kiralamak için Juventus'la anlaştı. Anlaşmada 36 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. (BBC)

Daha önce hiçbir oyuncumuzu piyasasinin altında vermememiz gerektiğini savunmustum. Ama bu Belhanda'yi ve Feghouli'yi belese versek kardayiz yemin ederim. Belhanda denen gevşek gamsiz yetenek fukarasi kazma herif takımı aylardır 10 kişi oynatıyor. En azından yıllık maaşından kurtulurduk. O verdiğimiz 10m'dan vaz geçtim.

Yav herif altyapıdaki 18 - 19 yaşındaki gençler kadar oynamıyor. Kafayı yemek üzereyim. Bi insan hiç mi ışık vermez. Hiç mi olumlu bir hareket yapmaz.

Ha keza Feghouli. Belhanda'dan farklı olarak sorunu yetenek degil. Ama olmuyor işte. Yok kilo verecek, yok sakatti geçelim bunları.

Belhanda + Feghouli = yillik 7 küsür milyon euro alıyor toplamda. Aldigimiz verim altyapı oyuncularından az.

Şu ikisini belese versek ona bile razıyım. En azından yıllıkları kurtarirdik.

Maicon da olmayacak gibi duruyor. Herif iyi başladığı maçta sıçtı sivadi resmen. Ama en azından yıllık maaşı takım ve ülke skalasına göre normal.
İyi bir teklif gelmesi için dua etmekten başka caremiz yok. 3-4 milyon Euro işimizi görmez. O yüzden de satmanın şu an mantığı yok bana göre. Zaten takımda 2 stoper var.

Gomis şeyine takmıyor. 3'e 5'e bakmadan yollasinlar teklif varsa. Bu sene bu para psikolojisi ile bı bok verim alamayiz.

Bu sene kiralık stoper + kiralık 8 numara + kiralık forvet + Emre Akbaba alıp eldekilerle de idare edip şampiyon olmalı ve seneye CL'de parlattigimiz bı adamdan yüklü bir para kaldırıp 3-4 milyon Euro'ya birkac tane genç potansiyelli maasi düşük adamlara cokmemiz lazım.

Bu sene olmasa bile en kotu seneye mutlaka Belhanda Gomis Feghouli Maicon dortlusunden kurtulmamiz lazım.

Adam geçen sezon 32 gol attı çöp diyorlar yav :asd::asd::asd::asd::asd:

Yav sizi Ronaldo Messi falanda kesmezki kardeşim daha öyle bir futbol ve futbolcu icat edilmedi.
Demin Gervinho konusunda biri 4 gol 9 assist yaptıysa çöptür yazmış biri. Kendimizi Real Madrid sanıyoruz heralde, 20 gol 20 assist yapacak ve bize gelecek.

O transfere karşıyım o ayrı.

Şampiyonlar Ligi çok kritik değil başarı beklemiyorum hatta zaten başarısız olacağız.

Önemli olan ffp belası varken ligde şampiyon olmak. Her sene CL'ye kalıp katılım parasını gelir hanesine yazdırmak.

Gelirleri max seviyede tutmak için şampiyon olmamız şart özellikle önümüzdeki 2 sezon boyunca.

Bu kadroya 8 numara ve stoper almazsak şampiyon olamaz.

Gomise çöp dedim diye burada laf ettiniz eminim ki gomis aek gibi düşük klasman bir takıma şu maçta 1-2 gol atsa gomis gitsinciler nerdesiniz falan diyecektiniz. Neyse zaten takımın sorunu sadece gomis değil ortasaha hem hücum hem defansif anlamda eksik kalıyor pres baskı gücü yok rakip elini kolunu sallayarak geliyor defans desen evlere şenlik araya atılan her top tehlikeli oldu.CL için fazla umutlanmayın çünkü orada Barcelona ile eşleşeceğimizi düşünüyorum.

Gomis'i 1 haftadır neredeyse herkes eleştiriyor zaten. Sen çıkıp anca boş kaleye atıyor gibi saçma sapan şeyler yazmıştın o yüzden laf edildi sana.

Adam akıllı eleştirmeyi bilmiyorsun, sonra gelip Gomis'in fazlasıyla eleştirildiği ortamda "ben demiştim siz göremediniz" diye zırvalıyorsun..

Şmapiyonlar Ligi çok kritik değil başarı beklemiyorum hatta zaten başarısız olacağız.

Önemli olan ffp belası varken ligde şampiyon olmak. Her sene CL'ye kalıp katalım parasını gelir hanesine yazdırmak.

Bu kadro 8 numara ve stoper almazsak şampiyon olamaz.

Tüm olay bu işte. CL'den bi beklentimiz zaten olmasın şanslı kura haricinde. Baş edebilecek durumda değiliz. Lig şampiyonluğu ilk hedef olmalı

tarık,eren,tolga bunları maaşının tamamını karşılamak üzere satsak bizede 1-2 transfer ücreti verseler olmaz mı kalsalarda o maaşları vercez zaten hiç değilse transfer bütcesi çıkar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt