Ben görüyorum herkes CL diye yanıp tutuşuyor ama büyük hayal kırıklığı olacak.
İnşallah lig maçlarına yansımaz bu hayal kırıklıkları yoksa batar gideriz.
Memnun oldum mr. BrainlessBeyinsiz la bu hadi kafa ütüleme az ötede oyna.
Memnun oldum mr. Brainless
Soyismin gibi fazla ağlıyorsun Semih kardeş. Biraz rasyonel olmanı öneriyorum. Bak benim soyismim ASLAN ve ASLAN gibi arkama yaslanıp sezonu iple çekiyorum.O kafayı sana bi sokarım adam akıllı konuş
Bomboş bir adamsın. Hakaret etmeden bir cümlen yokYa hadi bak işine aciz herif.
heralde bu saatden sonra kimse belhanda ve feghoulinin satisina karsi cikmaz, ikisinede hic gerek yok!
Soyismin gibi fazla ağlıyorsun Semih kardeş. Biraz rasyonel olmanı öneriyorum. Bak benim soyismim ASLAN ve ASLAN gibi arkama yaslanıp sezonu iple çekiyorum.
Daha önce hiçbir oyuncumuzu piyasasinin altında vermememiz gerektiğini savunmustum. Ama bu Belhanda'yi ve Feghouli'yi belese versek kardayiz yemin ederim. Belhanda denen gevşek gamsiz yetenek fukarasi kazma herif takımı aylardır 10 kişi oynatıyor. En azından yıllık maaşından kurtulurduk. O verdiğimiz 10m'dan vaz geçtim.
Yav herif altyapıdaki 18 - 19 yaşındaki gençler kadar oynamıyor. Kafayı yemek üzereyim. Bi insan hiç mi ışık vermez. Hiç mi olumlu bir hareket yapmaz.
Ha keza Feghouli. Belhanda'dan farklı olarak sorunu yetenek degil. Ama olmuyor işte. Yok kilo verecek, yok sakatti geçelim bunları.
Belhanda + Feghouli = yillik 7 küsür milyon euro alıyor toplamda. Aldigimiz verim altyapı oyuncularından az.
Şu ikisini belese versek ona bile razıyım. En azından yıllıkları kurtarirdik.
Maicon da olmayacak gibi duruyor. Herif iyi başladığı maçta sıçtı sivadi resmen. Ama en azından yıllık maaşı takım ve ülke skalasına göre normal.
İyi bir teklif gelmesi için dua etmekten başka caremiz yok. 3-4 milyon Euro işimizi görmez. O yüzden de satmanın şu an mantığı yok bana göre. Zaten takımda 2 stoper var.
Gomis şeyine takmıyor. 3'e 5'e bakmadan yollasinlar teklif varsa. Bu sene bu para psikolojisi ile bı bok verim alamayiz.
Bu sene kiralık stoper + kiralık 8 numara + kiralık forvet + Emre Akbaba alıp eldekilerle de idare edip şampiyon olmalı ve seneye CL'de parlattigimiz bı adamdan yüklü bir para kaldırıp 3-4 milyon Euro'ya birkac tane genç potansiyelli maasi düşük adamlara cokmemiz lazım.
Bu sene olmasa bile en kotu seneye mutlaka Belhanda Gomis Feghouli Maicon dortlusunden kurtulmamiz lazım.
Gomis çöp diyen adam futboldan zerre kadar anlamiyordur. Bu nasil bir gaflettir. Birde sampiyonlar ligi icin umutlanmiyacakmisiz. Kurada baba takimlardan 2 tane gruba denk gelmedigi surece gruptan cikma sansimiz yuksek olur. Daha oncede soyledim elimizdeki oyuncu grubu suana kadar potansiyellerinin altinda oynadilar bu halde bile ligi götürdük. Sampiyonlar liginde potansiyelinin ustune cikacak bir oyuncu grubumuz var. Takim olarak sampiyonlar ligi gelenegimizide dusunursek neden umutlanmayacagimizi anlayamadim.Gomise çöp dedim diye burada laf ettiniz eminim ki gomis aek gibi düşük klasman bir takıma şu maçta 1-2 gol atsa gomis gitsinciler nerdesiniz falan diyecektiniz. Neyse zaten takımın sorunu sadece gomis değil ortasaha hem hücum hem defansif anlamda eksik kalıyor pres baskı gücü yok rakip elini kolunu sallayarak geliyor defans desen evlere şenlik araya atılan her top tehlikeli oldu.CL için fazla umutlanmayın çünkü orada Barcelona ile eşleşeceğimizi düşünüyorum.
Teşekkür ederim Hayri kardeşim. Korkusuz ilerleyip yolumuzdan dönmüyoruz.
Sizin gibi delikanli uyelere ihtiyacimiz var ahbab
miguel veloso önerilmiş boştaymış reddedilmiş yaştan ötürü en son nasıldı bilmiyorum genoada oynamış
Belhanda ve Feghouli iyi fiyata talipleri cikarsa satilabilir fakat yana yakila musteri aranacak oyuncular degiller kalirlarsa faydali olmaya devam edeceklerdir.kesinlikle katılıyorum ,balon feghouli ve belhandanın maaşlarından kurtulursak sevinelim,bu herifler bir yolunu bulunup gönderilmeli, balon feghouliye kimse bonservis vermez ,bu herifden bonservis falan istemeden git demeli, belhandayada ne verilirse hemen elden çıkarılmalı, gomisde aynı kim ne veriyorsa anında gönderilmeli..