Şükrü Erden
Baba Gündüz
Bunu diyecegimi hic tahmin etmedim ama gencler beni umutlandirdi. Bunca sene sonra nihayet yetenekli altyapi oyuncularimiz var gibi.
31 Ocak'tan beri orta saha arıyoruz.
1 Ağustos'a geldik.
Bunu diyecegimi hic tahmin etmedim ama gencler beni umutlandirdi. Bunca sene sonra nihayet yetenekli altyapi oyuncularimiz var gibi.
aga abartmayın ya.Terim Tudorun ekmeğini yemiş demek. Iyi hazırlamıştı adam takımı.
Gerçeklik payı 0muslera
mariano ozan serdar nagatomo
fernando donk
yunus garry
gomis henry
Inter, FM oynar gibi eksik bölgeleri çok güzel dolduruyor
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçeklik payı 0
sorum var son senesindeki Sneijder-Podolski mi Belhanda-Feghouli mi ?
31 Ocak'tan beri orta saha arıyoruz.
1 Ağustos'a geldik.
aynen öyle.Aslinda Melo nun gidisinden beri ariyoruz yani tee Eylül 2015 den beri.
ne var ki pazar akşamı?Hakikatten şaşırmış durumdayım. En iyi topçusu hımbıl valbuş ve travesti babel olan takımlar bu kadar eleştirilmiyor hazırlık maçlarında, burası yangın yeri... Sizin çöp dediğiniz adamlar ağlak rakiplerdeki kadrolara ayakkabılarını temizletir ayıptır yav... İnşallah sezon başlayınca herkes görecek çar mı çöp mü bu adamlar.... Burada asıl eleştirilecek kişiler yönetim. Eksik yerleri tamamlamadan takımdaki kimse tam randıman veremiyor. Düşünün şu anda takımın en iyisi olarak görülen adam 6 ay önce dümdüz sövülen adamdı. Düşünün artık gerisini... Ben tüm eleştirilerin pazar akşamına bırakılması taraftarıyım. Ak kara o gece çıkacak ortaya...