sexi 1 ekip olmuşmuslera
mariano ozan serdar nagatomo
fernando donk
yunus garry
gomis henry
sexi 1 ekip olmuşmuslera
mariano ozan serdar nagatomo
fernando donk
yunus garry
gomis henry
Belhanda Feghouli Maicon Gomis Fernando şu performanslariyla önce kendi ayakkabılarını temizlesinler. 18-19 yasindaki altyapı elemanları bunlardan 10 gömlek iyi oynuyor 10!Hakikatten şaşırmış durumdayım. En iyi topçusu hımbıl valbuş ve travesti babel olan takımlar bu kadar eleştirilmiyor hazırlık maçlarında, burası yangın yeri... Sizin çöp dediğiniz adamlar ağlak rakiplerdeki kadrolara ayakkabılarını temizletir ayıptır yav... İnşallah sezon başlayınca herkes görecek çar mı çöp mü bu adamlar.... Burada asıl eleştirilecek kişiler yönetim. Eksik yerleri tamamlamadan takımdaki kimse tam randıman veremiyor. Düşünün şu anda takımın en iyisi olarak görülen adam 6 ay önce dümdüz sövülen adamdı. Düşünün artık gerisini... Ben tüm eleştirilerin pazar akşamına bırakılması taraftarıyım. Ak kara o gece çıkacak ortaya...
Süper Kupa maçımız var bunu bilmemen beni derinden yaraladı renktaşımne var ki pazar akşamı?
yok canım maça bile gidiyorum ama ne olacak ki akhisar maçı bir denge unsuru mudur yani?Süper Kupa maçımız var bunu bilmemen beni derinden yaraladı renktaşım
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denge usuru değil tabikide sonuçta final maçı en kötü halimizlede kupayı alıyoruzyok canım maça bile gidiyorum ama ne olacak ki akhisar maçı bir denge unsuru mudur yani?
serdar saatli bombanın teki ya ffp sıkıntısı olmasa kadro'ya giremez. ha maicon ha serdar ikiside bu takımın oyuncuları değil.
Adam geçen sezon 32 gol attı çöp diyorlar yav
Yav sizi Ronaldo Messi falanda kesmezki kardeşim daha öyle bir futbol ve futbolcu icat edilmedi.
Terim Tudorun ekmeğini yemiş demek. Iyi hazırlamıştı adam takımı.
serdar'ı hiç tanımıyoduk. ilk defa izledik.hazırlık kampındaki ilk maçına çıkan bir adamı ilk maçtan gömmek.... bilemedim.
serdar'ı hiç tanımıyoduk. ilk defa izledik.
Bu sene Ağustos'ta başlamak üzere spor **************************** süper lig oynanacak Türkiye'de. izlemeni öneririm.
cok komiksin bu yeteneklerini burda harcama istersen. bi uza yaBu sene Ağustos'ta başlamak üzere spor **************************** süper lig oynanacak Türkiye'de. izlemeni öneririm.