GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 277

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
277/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık maçı ile oyuncu gömmek ve oyuncu satmak malesef sadece bizim taraftarimizda var. Buda benim için büyük bir vefasızlıktır. Bugun söyledikleriniz icin utanacaksiniz ilerde Serdar icin gecen sene bu aralar ayni muhabbetler dönüyordu sonra Ramos yaptınız. Gomis ve Rodriguesde öyle.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonlar liginde hedef Avrupa ligine kalmak olmalıdır. Yoksa geçen sezon Beşiktaş gibi yapmak çokta önemli değil ki son 16 da gördük.

Taraftar kitlemiz fazla şımarık bundan emin oldum. Eksikleri ve hazır olmayışı herkes görüyor ama bu kadar sert tepkileri ve harcanmayı hak etmiyorlar. Biraz sabredin yaw

aslında ben terimin yerinde olsam bi tane daha hard kesici özellikli bi ön libero aldırırırm cl maclarına 2 ön libero cıkarım fenerin topal souza yaptıgı gibi yoksa arka tarafımız evlere senlik olucak gibi duruyo

Gercekten CL icin beklentisi olan var miydi ciddi ciddi?

Unutmayin bu takim 13-14 adamla zarzor sampiyon oldu. Simdiye kadar temel eksiklerimiz hala giderilmedi.

Benim beklentim CL de 3.olup UEFA dan devam etmek yönünde en fazla. Zaten 4.torbaya düstük bir de.

Alagavat Ugur yine is basinda Setenay'a garip garip yavsiyor yok universite yillariymis ogrenci evleriymis sakalarmis gevezeliklermis bir de igrenc bir gulme sesi var galiba ben basicam bu studyoyu bu gidisle kodugum cocugu ne pislik bir herifmis yaww sakiz gibi

CL'de yarı final, final bekliyorsunuz herhalde. Avrupa futbolu bizden 394793 yıl ilerde şuan. B takimlari gelse gene işimiz zor. ha bjk gibi şansımız olursa monaco gibi bir takım lig için maçlarda yatarsa diğer takımlarda aynı ayarda olursa tabii gruptan çıkılır diğer türlü zor .

Takim cöp arkadaslar, kendimizi kandirmayalim. Ortasahaya minimum 2 adam lazim. Gomis baya vasat, zaten hic begenmedigim 1 forvet tarzi, oyuna hic katkisi yok, forvet şart, para yok, haliyle transfer olmaz fazla, kimseye teklifde yok zaten. CL de 0 cekme ihtimali yüksek. 5-5-0 oyniyakta bare bi iki puan kapsak kafidir. Yönetim istifa sesleri yükselir 6-7nci haftalarında muhtemelen.

şükrü 1 mac'ta kötü oynadı diye değil. adam en başından beri güven vermiyo. her an hataya müsait. partnerini söylememe gerek yok zaten

Geçen sezon her maç öncesi bu yorum yaziliyordu ama adam neredeyse her mac bunu diyenleri yaniltti. Kadiköyde sahanin en iyilerindendi, Soldadoya nefes aldirmadi. Basaksehir macinda da aynisini Adebayora yapti. Böyle devam edebilirim.

Adam bazen sacmaliyor ama saatli bomba algisi yanlis. Guven veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt