GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 275

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
275/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftarlar garip vesselam. Hazırlık maçlarında yerin dibine batırıp lig maçlarında ölümüne destekliyorlar.

Ben hazırlık maçlarını kıstas olarak almam ama Belhanda çok kötü oynuyor. Ki Belhanda’yı da hep savunmuşumdur. Lig maçlarında da böyle oynarsa işimiz var. Buna mukabil bizim çok acilen transfer yapmamız gerekiyor. 8 numara,stoper,forvet ve Emre Akbaba kesinlikle alınmalı.

Carole'ü şutlamak için ne bekleniyor?

Bu herif hazırlık maçlarında Marcelo performansı gösterse de Latovlevici performansı gösterse de satılmak zorunda.

Dursun Özbek bu herifi Sevilla'ya kaktırmadı mı?

Dursun'un becerdiği işi bu yönetim beceremiyor mu?

Donk'a stoperde Maicon'dan, orta sahada Fernando'dan daha çok güveniyorum.

Şu takım ligde 2 3 maç puan kaybetsin, ben hazırlık maçında takım mi eleştirilir yovvvvv diyen o üstün futbol akıllarını göreceğim. Bazı şeyleri yaşamadan ön görmek hiç de zor değil ama ne hikmetse bunlari söyleyince skor, transfer taraftarı oluyoruz. Bunları söyleyenlerin ağzına ağzına kürekle vurasim geliyor.

Hakikatten şaşırmış durumdayım. En iyi topçusu hımbıl valbuş ve travesti babel olan takımlar bu kadar eleştirilmiyor hazırlık maçlarında, burası yangın yeri... Sizin çöp dediğiniz adamlar ağlak rakiplerdeki kadrolara ayakkabılarını temizletir ayıptır yav... İnşallah sezon başlayınca herkes görecek çar mı çöp mü bu adamlar.... Burada asıl eleştirilecek kişiler yönetim. Eksik yerleri tamamlamadan takımdaki kimse tam randıman veremiyor. Düşünün şu anda takımın en iyisi olarak görülen adam 6 ay önce dümdüz sövülen adamdı. Düşünün artık gerisini... Ben tüm eleştirilerin pazar akşamına bırakılması taraftarıyım. Ak kara o gece çıkacak ortaya...

Muslera

Mariano Serdar Transfer Nagatomo

Fernando

Onyekuru Transfer YB/SF Rodrigues

Gomis

+ Gomis'i zorlayacak bir forvet

Ama asil soru oyuncu satmadan nasil bu 3 transferi yapacagiz​

Hakikatten şaşırmış durumdayım. En iyi topçusu hımbıl valbuş ve travesti babel olan takımlar bu kadar eleştirilmiyor hazırlık maçlarında, burası yangın yeri... Sizin çöp dediğiniz adamlar ağlak rakiplerdeki kadrolara ayakkabılarını temizletir ayıptır yav... İnşallah sezon başlayınca herkes görecek çar mı çöp mü bu adamlar.... Burada asıl eleştirilecek kişiler yönetim. Eksik yerleri tamamlamadan takımdaki kimse tam randıman veremiyor. Düşünün şu anda takımın en iyisi olarak görülen adam 6 ay önce dümdüz sövülen adamdı. Düşünün artık gerisini... Ben tüm eleştirilerin pazar akşamına bırakılması taraftarıyım. Ak kara o gece çıkacak ortaya...
ne var ki pazar akşamı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt