Mesut olayının bizle alakası olmadığını anlamadık daha
Yav zaten alanya başkanı açıklamıştı başakşehir 5 milyon teklif hatta anlaştık tek sorun emre akbaba nın teklifi kabul etmesi çok kolpacılar bu duymcular@cantongo: Çok güvendiğim bir kaynaktan aldığın net bilgiye göre; Alanyaspor Emre Akbaba için Başakşehir ile 5 milyon EURO karşılığında anlaştı. İki kulüp yöneticileri Emre’yi ikna etmeye çalışıyorlar çünkü Emre Galatasaray’ı istiyor...
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne içmiş acabaYasin Öztekin: “Galatasaray’a birdaha benim gibi bir kanat oyuncusu çok zor gelir.”
![]()
Yasin Öztekin: “Galatasaray’a birdaha benim gibi bir kanat oyuncusu çok zor gelir.”
![]()
tamamdır ilk pas hatasında ıslıklarız.Emre'ye çok büyük baskı var siyasiler bile devreye girmiştir , babasını falan aramışlardır çoktan.
Eğer tüm bunlara rağmen bir yere gitmez ve ocak ayında bize imza atarsa o zaman taraftar olarak hakkını vermek gerekir.
fotospor'u görünceye kadar okudum yazık gözlerime boşa c-gmp harcadım.Sporting'den Maicon için takas teklifi!
Galatasaray'ın elden çıkarmak istediği Maicon için Sporting Lisbon'dan takas teklifi geldi…
Fotospor'un haberine göre; Radoslav Petrovic, Wendel, Bruno Cesar, Mane, Doumbia ve Castaignos’tan bir veya ikisine karşılık sambacıyı istediler.
Galatasaray yönetimi ise 5 milyon Euro satış rakamı belirlediği Maicon için sadece takas teklifini kabul etmedi.
Galatasaray'ın Castaignos ve para karşılığında Sporting'e Maicon transferi için onay verdiği bildirildi. Portekiz kulübünün vereceği cevap, transferde belirleyici olacak.
Bu arada Fatih Terim'in AEK ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de görevlendirdiği Maicon, takımına 2 golle destek oldu.
Doumbiayı istesinler castaignos çöpünü napacagiz.Sporting'den Maicon için takas teklifi!
Galatasaray'ın elden çıkarmak istediği Maicon için Sporting Lisbon'dan takas teklifi geldi…
Fotospor'un haberine göre; Radoslav Petrovic, Wendel, Bruno Cesar, Mane, Doumbia ve Castaignos’tan bir veya ikisine karşılık sambacıyı istediler.
Galatasaray yönetimi ise 5 milyon Euro satış rakamı belirlediği Maicon için sadece takas teklifini kabul etmedi.
Galatasaray'ın Castaignos ve para karşılığında Sporting'e Maicon transferi için onay verdiği bildirildi. Portekiz kulübünün vereceği cevap, transferde belirleyici olacak.
Bu arada Fatih Terim'in AEK ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de görevlendirdiği Maicon, takımına 2 golle destek oldu.
asporda figo konusuyor. dunyayi icad etmisce bir tavir icersinde her zamanki gibi
Dumbelek Senol gidince gorucez matkapi
Ego tatmin etmek icin hayvan gibi para harcayacak Demiroren'den beter edecek
Bir nevi kulubu Aysallayacak diyebiliriz
asporda figo konusuyor. dunyayi icad etmisce bir tavir icersinde her zamanki gibi