ilgiden haberdarım ancak seria A da devam edip kendimi denemek istiyorum diye açıklaması mevcut.Ndiaye gelmiyorsa Bennacer isine geri dönelim , Bir ara baya ismi geçmişti
ilgiden haberdarım ancak seria A da devam edip kendimi denemek istiyorum diye açıklaması mevcut.Ndiaye gelmiyorsa Bennacer isine geri dönelim , Bir ara baya ismi geçmişti
Firsat transferi, 2 yil daha rahat oynar
Mustafa Cengiz ve yönetiminin ismini bile duyduğunu sanmıyorum.
A.Ss.a.... MENDEL geldi mi
Wendel gelsin, bir macina denk geldim Fernando ile muthis ikili olurlar
Ama hiçbir icraatı da yok uefa meselesi dışında.Transfer sponsor basketbol stad vs vs.Inatla M. Cengiz yonetimine laf sokman egreti duruyor
Fol yok yumurta yok, hatta Dursun'dan ve men cezasindan kurtulus bu adamla geldi
Hahaha sezona gercekten birinci kaleci olarak Tolga ile girmeyi hedefliyorlarsa gecmis olsun
Serefli ücüncülük hatta dördüncülük hayirli olsun simdiden.
Ama hiçbir icraatı da yok uefa meselesi dışında.Transfer sponsor basketbol stad vs vs.
Hocam yapacak edecek dediklerin hep teoride.En uıfak bir olayda ben uefadan ceza almadım diyip ortamı geçiştiriyor.Terim olmasa taraftar isyan bayrağını çoktan çekmişti.Terime sırtını dayayıp mucize bekliyorlar da Hoca da insan.Basketbola gelince Galatasaray düşme potasına oynayacak bir takım değildir.Bla bla bla.Ben artık senelerdir konuşan başkanlardan sıkıldım.Devir icraat devri.Ne kadar sure gecti ki?
Basketbolda ne yapacakti? Bitmis bir sponsorluk anlasmasi yok ki yenisini yapsin? Hatta coraba sponsor buldu.
Stad vs. ne demek bilmiyorum ama 1-2 ayda ne stadi? Salon yapilacak zaten onun projesi var.
fiko nun sonu yakın...fiko tinercilere laf çakmış
Fikret Orman: “Transfer yapmak taraftarın değil, yönetimin işi. Tolga Zengin, müthiş bir kaleci.”