Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabi liseliler bilmez bir zamanlar Anelka bizdeyken.
8f4c68cda2f590c576da7e58e1d2d136.jpg

Bize geleceginin bir garantisi varmi

Bjk ve basaksehir de ilgileniyordu

Oyle deme ya Valencia - PSV maclarinda dogru duzgun dakika alamadi Wil macinda dokturmus videolardan goruldugu uzere

Buyuk ihtimalle Sakarya macinda izleriz bence 3. forvet olarak kadroda tutmak kiralik yollamaktan iyi olacaktir. Kupa maclarinda vs. dakika alir, altyapiyla da maclara cikar. Kiralik gondersek nereye gonderecegimiz, dakika alip almayacagi, oradaki tesislerin ve hocalarin kalitesi gibi faktorler giriyor isin icine.

İnsallah en cok ben isterim gelsin oynasin ama benim altyapi ile beklentilerim minimum cunku daha once cok üzüldüm. Ahmetten daha yetenekli adamlar simdi amatorde sürünüyor

Valencia'da Diakhaby'i aldi, fransa'dan iyi stoperler cikiyor

Sunlardan birini alalim yaw, scout ekibi 8 milyonluk Maicon gibi oyunculari degil de bu genc stoperlerden 1 tanesini bile takima kazandirsa fena mi olur

İnsallah en cok ben isterim gelsin oynasin ama benim altyapi ile beklentilerim minimum cunku daha once cok üzüldüm. Ahmetten daha yetenekli adamlar simdi amatorde sürünüyor

Evet de zaten her jenerasyondaki yetenekli adam sayisi az cok aynidir olaganustu durumlar haric

Onemli olan hoca, Fatih Terim bu konuda Turkiye'de tektir. Bu yuzden icim rahat. Her daim altyapidan topculari takima monte etmesini bilmistir, yine bilecektir.

Evet de zaten her jenerasyondaki yetenekli adam sayisi az cok aynidir olaganustu durumlar haric

Onemli olan hoca, Fatih Terim bu konuda Turkiye'de tektir. Bu yuzden icim rahat. Her daim altyapidan topculari takima monte etmesini bilmistir, yine bilecektir.

Fatih hocanin sevmedigim yanlari hep oldu ama niyetinden asla suphe etmedim. Hicbir zaman evlatci olmadi turk futbolcusunu hep övdü ama hic biyerlerini kaldirmadi. Hamza hoca fatih terimi ornek alir derler aslinda ama ikisinin yerli hoca olma dışında bir ortak noktalari yok.eminim eger bir genc iyi ise hoca sans verir

Sen de pek ayran gönüllüsün be Sergen:unsure:. Feghouli için methiyeler düzüyor, satılmasına şiddetle karşı çıkıyordun hani?. İstikrarsız Sinan bile kendisinden formayı kapacaksa ne diye takımda tutulsun, en yüksek maaş alan futbolcu olarak üstelik?...
numara cekiyom ne yapıyım..he deyip geçmek benimki feghouli eleştirilerine

Milan'da izlemedim ama Milli Takımda az süre aldı ve oynadığı sure içinde sönük kaldı. Yani oyunu beni tatmin etmedi.

Aslında forvet transferininden daha acil olan yer 8 no ve stoper bölgeleri. Ama illa da forvet alınacaksa bonservisi elinde olan Gervinho'yu tercih ederim. Hızlı bir oyuncu.. Kanatlarda ve en ucta oynayabilir.

Şöyle düşün Gomis şu Fransa kadrosuyla oynasa o da şu kadroya sönük kalabilirdi çünkü oynanan oyunun Gomisle ya da benzer stilli Giroudla bir alakası yok.

Silva’da Portekiz’in oyun stili farklı olduğu için sönük kaldı biraz.

Akbaba gelirse yine de 8 numara linir mi sizce ?

Carole zaten dehlenecek ama diger giden kim olur bilemem.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt