Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Birini satmadan Akbaba'yi nasil alacagiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10mYounés Belhanda zu Ballspielverein Borussia Dortmund
Kardeşim bizim olduğumuz ne malum ?trtsporda konustu simdi mesut bakkal bu is bitmistir emre akbaba h.o
Oyle deme ya Valencia - PSV maclarinda dogru duzgun dakika alamadi Wil macinda dokturmus videolardan goruldugu uzere
Buyuk ihtimalle Sakarya macinda izleriz bence 3. forvet olarak kadroda tutmak kiralik yollamaktan iyi olacaktir. Kupa maclarinda vs. dakika alir, altyapiyla da maclara cikar. Kiralik gondersek nereye gonderecegimiz, dakika alip almayacagi, oradaki tesislerin ve hocalarin kalitesi gibi faktorler giriyor isin icine.
İnsallah en cok ben isterim gelsin oynasin ama benim altyapi ile beklentilerim minimum cunku daha once cok üzüldüm. Ahmetten daha yetenekli adamlar simdi amatorde sürünüyor
Evet de zaten her jenerasyondaki yetenekli adam sayisi az cok aynidir olaganustu durumlar haric
Onemli olan hoca, Fatih Terim bu konuda Turkiye'de tektir. Bu yuzden icim rahat. Her daim altyapidan topculari takima monte etmesini bilmistir, yine bilecektir.
numara cekiyom ne yapıyım..he deyip geçmek benimki feghouli eleştirilerineSen de pek ayran gönüllüsün be Sergen. Feghouli için methiyeler düzüyor, satılmasına şiddetle karşı çıkıyordun hani?. İstikrarsız Sinan bile kendisinden formayı kapacaksa ne diye takımda tutulsun, en yüksek maaş alan futbolcu olarak üstelik?...
Milan'da izlemedim ama Milli Takımda az süre aldı ve oynadığı sure içinde sönük kaldı. Yani oyunu beni tatmin etmedi.
Aslında forvet transferininden daha acil olan yer 8 no ve stoper bölgeleri. Ama illa da forvet alınacaksa bonservisi elinde olan Gervinho'yu tercih ederim. Hızlı bir oyuncu.. Kanatlarda ve en ucta oynayabilir.
Arıkan, hocaya sordu GS'ye geliyor mu diye o da hayırlısı olsun iki taraf için dedi . Yanlış mı anladım yoksa arıkan konuşmadan sonra kendi yorumunu mu söyledi izleyicilere orasını anlamadım?Erdogan Arikan yorumu size birakiyorum Galatasaraya geliyormu diye dedi.. demek ki muhabir Galatasaray icin sordu..