GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 300

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
300/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala gelişme yok.
Olacak Olacak, biraz sabır.
Screenshot_20180801-181909~2.webp

Ben genç oyuncular konusunda fikrim Birhan vatanseverde olduğu gibi başka kulüplere bedava verip geri satın opsiyonu koymalıyız hem bu sayede karşı kulüp hem de biz kazanırız kısacası çıkar - çıkar iliskisi üzerine yoğunlaşmalıyız ya da alt liglerden bir pilot takımı alıp u21 takımını o lig de oynatmalıyız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan kac tane mbappe var dunyada :LOL::LOL::LOL: psgde bile gecen ozette gordum bi suru yetenekli ama hazir olmayan genco var
ayriyetten her genc topcu kadronun en iyisi olacak diye bisey yok kirada mirada birkac sene gecirip 22-23 yasinda gorev adami olacak topcular da cikabilir altyapidan

Ben genel bir sorundan bahsediyorum ya

Mbappenin mesela gençliğine felan baktım adamlar daha o zamanlardan biliyorlarmış büyük potansiyel olduğunu.Röportajları,büyük futbolcularla çekildiği pozlar vs.

Belçika Gazetesinin 16 Yıl Önce Yapmış Olduğu Altın Jenerasyon Öngörüsü misal bu

Bu hamleler kötü demiyorum yanlış anlaşılmasından alt yapıya adam düşünüyorsak daha gerilere gitmek şart

18 yaşında adam alt yapıya alınmaz,katkı alınır bence

Ben genel bir sorundan bahsediyorum ya

Mbappenin mesela gençliğine felan baktım adamlar daha o zamanlardan biliyorlarmış büyük potansiyel olduğunu.Röportajları,büyük futbolcularla çekildiği pozlar vs.

Belçika Gazetesinin 16 Yıl Önce Yapmış Olduğu Altın Jenerasyon Öngörüsü misal bu

Bu hamleler kötü demiyorum yanlış anlaşılmasından alt yapıya adam düşünüyorsak daha gerilere gitmek şart

18 yaşında adam alt yapıya alınmaz,katkı alınır bence

Fransızlar 100 yıl önce başladılar geride olmamız normal.

ulan kac tane mbappe var dunyada :LOL::LOL::LOL: psgde bile gecen ozette gordum bi suru yetenekli ama hazir olmayan genco var
ayriyetten her genc topcu kadronun en iyisi olacak diye bisey yok kirada mirada birkac sene gecirip 22-23 yasinda gorev adami olacak topcular da cikabilir altyapidan
https://www.transfermarkt.de/jean-christophe-bahebeck/profil/spieler/164897 5 kez kiraladiklari bahebeck yine geri geldi mesela örnek vermek gerekirse hayri bey burada dogru bir sey söylemis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri