Arif Ulu
Baba Gündüz
Olacak Olacak, biraz sabır.Hala gelişme yok.
Olacak Olacak, biraz sabır.Hala gelişme yok.
ulan kac tane mbappe var dunyadapsgde bile gecen ozette gordum bi suru yetenekli ama hazir olmayan genco var
ayriyetten her genc topcu kadronun en iyisi olacak diye bisey yok kirada mirada birkac sene gecirip 22-23 yasinda gorev adami olacak topcular da cikabilir altyapidan
Ulan Rafet El Roman
Juventusun Higuaini kiralaması sacma
Ben genel bir sorundan bahsediyorum ya
Mbappenin mesela gençliğine felan baktım adamlar daha o zamanlardan biliyorlarmış büyük potansiyel olduğunu.Röportajları,büyük futbolcularla çekildiği pozlar vs.
Belçika Gazetesinin 16 Yıl Önce Yapmış Olduğu Altın Jenerasyon Öngörüsü misal bu
Bu hamleler kötü demiyorum yanlış anlaşılmasından alt yapıya adam düşünüyorsak daha gerilere gitmek şart
18 yaşında adam alt yapıya alınmaz,katkı alınır bence
https://www.transfermarkt.de/jean-christophe-bahebeck/profil/spieler/164897 5 kez kiraladiklari bahebeck yine geri geldi mesela örnek vermek gerekirse hayri bey burada dogru bir sey söylemisulan kac tane mbappe var dunyadapsgde bile gecen ozette gordum bi suru yetenekli ama hazir olmayan genco var
ayriyetten her genc topcu kadronun en iyisi olacak diye bisey yok kirada mirada birkac sene gecirip 22-23 yasinda gorev adami olacak topcular da cikabilir altyapidan
Son durumu nasil acaba
Full oynayanlari da goruyoruz sahadaen son 13/14 sezonunda full oynadi.
maicon gecen sene 60 küsür mac oynadi da ne oldu ayni takozFull oynayanlari da goruyoruz sahada