GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 305

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
305/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kilpayi ligde kalmislar gecen sene ama kanatsiz oynuyorlar. Kadrolarinda kanat oynayabilecek 1-2 oyuncu var sadece, onlarin da asil mevkisi farkli. Biraz önce actim da Cagliari hemen Valbuena'dan kaptiklari topla hemen hizli hücumda golü buldu. Bu Elmas bos adam degilmis, begendim. FB'yi resmi macta görmek lazim bir de.
Elmas müthiş oynadı bu herif böyleyse nasıl oynatmadılar geçen yıl. Aykut rules ya da bu işte bir bokluk var.

biz bu adamlarla kapışamayız zaten

2017-18-PL-Payments-to-Clubs-Article-FINAL.png

1.png

O sayilar dogrumudur renktas? Toplam 400 milyon dolarin üstünde olmali o sayi ve +2 milyar tl olmali orasi.

"Digiturk, 3.26’lık sabit Dolar kuru ile hesaplama yapılırsa kulüplere ve TFF’ye senelik toplam 1 milyar 630 milyon TL ödeyecek "

Yanlis anlmadiysam, tl nin kötü gitmesi yüzünden o tablodan 20% civarinda para cekilmeli.

Oha TrtSpor muhabiri Zapataya 1.5 önerilecek diyor öğlen ben yazmıştım :d , Yine forumdan çalınma bir haber
Terim-Gattuso bulusmasi, Milan ve Italya baglantilari iyi, stoper-orta saha-forvet lazim. Tüm forvetleri yazdik. Sira simdi stopere geldi, sallanacaksa da mantikli sallamislar Zapata 4. veya 5.stoper suan. Gustavo Gomez veya Zapata'yi yazacaklar dogal olarak. Orta saha olarak da Bertolacci var ama onu da gavur Everton istiyordu bir süre önce. Fotomac Muslerayi gönderip Harunu aliyorlar yaziyor mesela :D

Terim-Gattuso bulusmasi, Milan ve Italya baglantilari iyi, stoper-orta saha-forvet lazim. Tüm forvetleri yazdik. Sira simdi stopere geldi, sallanacaksa da mantikli sallamislar Zapata 4. veya 5.stoper suan. Gustavo Gomez veya Zapata'yi yazacaklar dogal olarak. Orta saha olarak da Bertolacci var ama onu da gavur Everton istiyordu bir süre önce. Fotomac Muslerayi gönderip Harunu aliyorlar yaziyor mesela :D
Şaka maka Zapata gelse sevinirim , Kaliteli ve ŞL arenasında idare edebilecek bir adam yaşı biraz fazla ama uygun maliyete iyi iş olur.

Gary Rodrigues'in satılması lazım. 8 numarasız stoper maiconlu lige başlamaktansa gary'siz başlamayı yeğlerim. Menejerin birine komisyon atılsın ndiaye de olduğu gibi 12-15 mio ya satarız.

Şaka maka Zapata gelse sevinirim , Kaliteli ve ŞL arenasında idare edebilecek bir adam yaşı biraz fazla ama uygun maliyete iyi iş olur.
Her sene öyle transferler yapiyoruz ki sonunda "kimi koysan bundan daha iyi oynar" zihniyetiyle transfer yapiyoruz. Zapata'nin Maicon'dan kötü cikacagini sanmiyorum, ligde ortalama üstü performans verebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri