GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 306

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
306/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener bu kadroyla bu yeni hocayla şampiyon olursa sonraki seneleri konuşmanın bir anlamı kalmaz
fener 2. bitirir über şeyler olur da futbolcular hayatının sezonunu yaşarlarsa farklı, transfer yapamamaları bunda büyük etken elbette.Hem başkan hem hoca olarak taze kan geldi 20 senelik koca çınarın ardından :/
bizim yönetim pısırık, devamlı borç ödüyoz ayağında takılıyolar, hee bi de mikrofon gördüler mi dayanamıyolar.
maalesef ligde şampiyon olsak da ilerisi ve avrupa çok parlak görünmüyor.
zira bizim de transfer yapacağımızı düşünmüyorum € ve $ malum.

Harbi ya bu basel 2.torbadaydı elendiler bir kayma oldu Ludogorest de 3.torbadaydı ordan da bir kayma oldu. Yok mu bizim 3.torbaya düşme şansımız. Puanımız 4.torbada ilk2 sırada mıydı acaba öyle bir şey varsa çok iyi olur

fener 2. bitirir über şeyler olur da futbolcular hayatının sezonunu yaşarlarsa farklı, transfer yapamamaları bunda büyük etken elbette.Hem başkan hem hoca olarak taze kan geldi 20 senelik koca çınarın ardından :/
bizim yönetim pısırık, devamlı borç ödüyoz ayağında takılıyolar, hee bi de mikrofon gördüler mi dayanamıyolar.
maalesef ligde şampiyon olsak da ilerisi ve avrupa çok parlak görünmüyor.
zira bizim de transfer yapacağımızı düşünmüyorum € ve $ malum.
doğru ama bize rahat yaramıyo ne zaman sıkıntıda olsak başarı sağlıyoruz en büyük farkımız bu:)

bu kriz ortamında transfer yapmak çok saçma olur, ABD yaptırımlara başladı RTE'yi indirmeden durmayacak muhtemelen, elimizdeki topçuların maaşlarını ödeyebilelim yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri