GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 308

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
308/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
febe havaya girmişmiş febe çok iyimiş febe şöyleymiş febeyle bejekeyi üst üste koyup ezecez.Biz onlari ne kadrolarla ezdik gene ezicez. İnanmayanda ben GALATASARAYLIYIM demesin

ben feneri hic begenmedim hazırlık maclarında italyada averaj takımı karşısında bile zorlanıyorlar genc cocuklar hollanda da zaman icin pişer belki ama burada o sabır yok

as kadroyu tamamına yakını degistirmeden bunların isi cok zor

Akademi'ye yatirim yapiyoruz ama umarim bir faydasi olur

En azindan 1-2 ilk 11 oynayacak Genc oyuncular cikaralim artik
Biz en son buna benzer bir atılımı K.Hakanla ,Ergün Penbe Hakan Şükür Arif Erdem Hatta Bülent Korkmaz Tugay KErimoğlu euro ile aynı dönemde olmasa bile farklı dönemlerde yaptık.Ümit Davala da dahil edilebilir ve o kadro uefa kupasını aldı.

Tatildeyim.

Tık yok galiba yine?

Çok net söylüyorum çok net..

Biz taraftarı kazandık geçen sene hocanın gelişiyle..

Bu sene ne bir heyevan ne birşey var. Yanlış yapılıyor hocaya, yanlış. Bu sene ligde şampiyon kim olur bilemem, fakat bizim olmayacağımız kesin.

Tutulduk kaldık aynı isimlere. Yok N’Diaye, yok Denayer, yok Akbaba.

Sizin yöneticiliğinizede, scout transferlerinizede, fakir edebiyatınızada hepinize ayrı ayrı sövüyorum.

HOCAYI ÜZMEYİN, OKADAR.

Hepiniz geldiğiniz gibi defolup gidersiniz.

Once klasik baskan hocayla bulusup transfer toplantisi yapacak diye uyutulduk.

Sonra uefadan gelecek ceza bekleniyor diye uyutulduk.

Simdi ingilterede transfer 9 agustosda bitiyor fiyatlar dusucek diye uyutuluyoruz.

Sonra ne bileyim 25 agustosda sirbistanda transfer bitecek fiyatlar duser diye uyutuluruz.

En son transferin son gunu bekleniyor diye uyutulur ve perdeyi kapariz.

Hayirli isler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri