Yok ya 2015-2016 falan bizim Eren ve Erkan Zengin gibiler için geçerli. Nasıl olacak o iş hacı
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok ya 2015-2016 falan bizim Eren ve Erkan Zengin gibiler için geçerli. Nasıl olacak o iş hacı
Futbol'dan sonra hayat kolay degildir ama Sneijder bu konuda sorun çekmeyecek gibi. Hanimi tasarlamis shortlari. Oda reklamini yapmisadam hiç değilse başka yerde tadını çıkarıyor. bizim feghouli ve belhanda bizde tadını çıkarıyor. nasıl kurtulacaz tam bi bela oldular başımıza
Fikret Orman almadıysa sakattır ozaman sağlam araştırmadan almasalar bari Hajrovic ve Endoğan'ı türk yaparız diye bodoslama dalıp uçuk fiyattan almışlardı15-16'dan önce başka ülkeyi seçmişse sayılmıyor diyor.15-16'dan sonra başka ülkeyi seçenler yabancı oluyor herhalde.Mesela Kerem Demirbay 2017'de seçmiş o yabancı sayılıyor.
Kesinmi o is? Kerem Hans'larimi seçti?15-16'dan önce başka ülkeyi seçmişse sayılmıyor diyor.15-16'dan sonra başka ülkeyi seçenler yabancı oluyor herhalde.Mesela Kerem Demirbay 2017'de seçmiş o yabancı sayılıyor.
Kesinmi o is? Kerem Hans'larimi seçti?
Dogruysa buyuk kayip
"buradan kamuoyuna söz veriyorum; fatih terim'i gördüğüm yerde dövecektim ama o kadar korkmuş ki, bu korku ona yeter. artık görürsem dövmeyeceğim. korkmasına gerek yok. alaçatı'ya gelebilir"
"tff yöneticisi olduğum için bana yaptığı terbiyesizlik sonucu fatih terim'in işine son verildi. kısacası o benim elemanımdı. onu uzaktan gördüğümde düğmemi iliklemezdim. tam tersine o iliklerdi."
kebapçı selo
Arkadaşlar bu lafları söylemiş densiz herif. Şu an Alaçatı subedeymis. Telefonla arayıp kimin hocasına ne dediğinin farkına vardirmamiz lazım. Bu ne derece serefsizliktir?
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

açıkçası futbolcu olup kazandığı paraların keyfini 35 den sonra çıkarmayı herkes ister o para biter miFutbol'dan sonra hayat kolay degildir ama Sneijder bu konuda sorun çekmeyecek gibi. Hanimi tasarlamis shortlari. Oda reklamini yapmis![]()
O zaman gelmesinSerdar Taşçı yabancı sayılıyor. Milli takımda oynamaya uygun olmayan oyuncu statüsünden. Yerli sayılsa beleşci Fikret alırdı zaten stoperide kalmadı adamların.