GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 322

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,9K
Sayfa
322/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu vücudunun her tarafına dövme yapan insanları da anlamıyorum. Bende olsa rahatsız olurum şahsen. Bazıları da kulaklarının arkasına yapıyor. Küçükken nasıl bir travma geçirmişler acaba.?

15-16'dan önce başka ülkeyi seçmişse sayılmıyor diyor.15-16'dan sonra başka ülkeyi seçenler yabancı oluyor herhalde.Mesela Kerem Demirbay 2017'de seçmiş o yabancı sayılıyor.
Fikret Orman almadıysa sakattır ozaman sağlam araştırmadan almasalar bari Hajrovic ve Endoğan'ı türk yaparız diye bodoslama dalıp uçuk fiyattan almışlardı

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"buradan kamuoyuna söz veriyorum; fatih terim'i gördüğüm yerde dövecektim ama o kadar korkmuş ki, bu korku ona yeter. artık görürsem dövmeyeceğim. korkmasına gerek yok. alaçatı'ya gelebilir"

"tff yöneticisi olduğum için bana yaptığı terbiyesizlik sonucu fatih terim'in işine son verildi. kısacası o benim elemanımdı. onu uzaktan gördüğümde düğmemi iliklemezdim. tam tersine o iliklerdi."

kebapçı selo

Arkadaşlar bu lafları söylemiş densiz herif. Şu an Alaçatı subedeymis. Telefonla arayıp kimin hocasına ne dediğinin farkına vardirmamiz lazım. Bu ne derece serefsizliktir?

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 yaşında çocuk açıklamaları :cigara:

Gervinho Çinde oynadi lig çok düsük diyenlere hatirlatiyim, Didier Drogba da Çinde oynadi sonra bize geldi ve Sampiyonlar Liginde oynadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri