ben 15 tane falan 90 dakikasını izledim sen rahat ol.yorum yapmadan önce akbabanın bir 90 dakikasını bulup izleyin ondan sonra ahkam kesin.. sıfır bilgi ile kimse ahkam kesmesin, önce bir kaç macını izleyin ondan sonra bilgiçlik taslayın, kasımpaşadaki yekta alanyadaki akbabadan çok daha iyi oyuncudur...
Transfer yok mu basganaaadaaaammmm
Nasıl ya şaka mı bubiz ne emre akbabalar gördük,taraftar yeri göğü yıkıyordu sonra fos çıkdı, emre akbaba tamamen balon bir oyuncudur, burada emre akbaba hayranları önce açsın onun bir 90 dakikasını izlesin, yekta kurtuluş emre akbabadan daha iyi oyuncudur...
bi sen izledin. biz mars'ta yaşıyoruz. anadoludan topçu alınmasına genelde karşıyımdır. emre için net bişey söyleyemem tutar tutmaz orası ayrı da yekta flan ne ya neyin kafasıyorum yapmadan önce akbabanın bir 90 dakikasını bulup izleyin ondan sonra ahkam kesin.. sıfır bilgi ile kimse ahkam kesmesin, önce bir kaç macını izleyin ondan sonra bilgiçlik taslayın, kasımpaşadaki yekta alanyadaki akbabadan çok daha iyi oyuncudur...
Transfer yok mu basgan
Nasıl modsun
Arkadas abartmis biraz da Emre burda abartildigi kadar iyi bir futbolcu da degil. Bunu belirtmek lazim. Rotasyon için de is yapar ama ilk 11 için dusunuluyorsa bence yanlis tercih.bi sen izledin. biz mars'ta yaşıyoruz. anadoludan topçu alınmasına genelde karşıyımdır. emre için net bişey söyleyemem tutar tutmaz orası ayrı da yekta flan ne ya neyin kafası