GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 352

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
561,9K
Sayfa
352/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre akbabayı başakşehir transfer etmez,tamamen bizi kazıklamak gel gel yapılıyor,emre akbaba bize gelirse oynayamaz,başarılı olması mümkün değil tamamen balon bir oyuncu, resmen medya ,menejerler bize kaktırmak için oyun oynuyorlar ,aynı oyunu ali turan,ahmet çalık transferlerinde gördük. başakşehir soneri aldı o defteri kapattı ve bizi kazıklamak için şu an Galatasaray düşmanı medya,oyuncunun menejeri çok güzel oyun oynuyorlar . tekrar ediyorum emre akbaba 1 milyon euroluk bile oyuncu değil..

Çok kesin bir dille yazmışsın fakat istatistiklerine bir baktın mı? Deniz ve Emre haricinde başka Türk ve solak bu potansiyelde oyuncu var mı?

Yerli pazarında çok bir alternatif yok. Üstelik adam 25 yaşında ve fanatik Galatasaraylı.

Yani Türk bir Hagi mi bekliyorsunuz renkdaşlar?

782d74fe0b64b7f4655a58f1a8a456f4.jpg

Hahahhahahahahahha

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre akbaba'nın babasını kimlerin aradığını bir düşünün .

Validen spor bakanına federasyon yetkililerinden tutun ..

Çocupa müthiş bir baskı var , Galatasaray'a gitmemesi için.Başakşehir'e git telkinleri yapılıyor ama buna rağmen gitmez ve ocakta bize imza atarsa helal olsun.

Emre'yi övmek amaçlı demiyorum da şu yerden yere vuran arkadaşın keşke geçen sene Gomis geldiği zaman yazdığı saçmalıkları bir görseniz de ciddiye alıp almamaya sonra karar verseniz ne de güzel olurdu.

Hah mesela birkaç örnek buldum

Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Di Marzio: "Gomis Galatasaray'da!"

Yani hangi birini koyayım bilemedim adamın normal mesajı yok anasını satayım.

@Uğur Poturak

derhal forumu terket kardesim

Bu gol sevincini yapan adam kotu topcu olamaz h.o Akbaba 7-8 sene bizimlesin

5b0eac9866a97c43510d920f

Bu sene takima katilan yerliler + altyapi gencleri kulube havasini cok iyi etkileyecektir

Hepsi hirsli, karakterli, caliskan ve Galatasaray'da oynama askiyla yanip tutusan Imparator neferleri

Yeniceri devri sona ermistir

Desktop1.jpg

aklıma geldi ne golcüydü be kafayla topa vururken uzun saçlar ileri geri giderdi ismi bile gol atıyor GABRİEL OMAR BATİSTUTA

Emre akbabanın bir çok maçını seyrettim ve iddaa ediyorum ki daha gelişiminin başlarında nasıl Garry Rodrigues de gelişimine devam ediyorsa aynı şekilde Emre Akbaba da o gelişimi tamamlamadı fakat şu an ki potansiyeli bile ilk 11 de oynayabilecek düzeyde en basiti neden mi 11 olmalı sorusunun cevabı solak bir oyuncumuz dahi yok hem şut hem orta hem ara pas hem de güçlü dripling gibi teknik özellikleri var 4-3-3 ve 4-1-4-1 sistemlerinde rahatlıkla oynar

Ndiaye gelirken Anadolu da yaptıgı performans belliydi aynı şekilde Emre Akbabanın performansı da ortada bu adamlara çöp muamelesi yapmamak gerekir 2015 den önce olsa bir şey olmaz derdim çünkü yabancı kuralı nedeniyle çöp yerli oyuncuların arasında kral ilan edilirdi ama şu an yabancı serbestliğinde bu performansı sergiliyorlarsa ki ligin kalitesi arttı saygı duymak gerekiyor bu performanslara çıkan futbolcular aynı performans hatta üstüne koyarak performansları yükselir ligdeki futbolcuları 2015 öncesi ve sonrası diye özellikle ayırmak gerekiyor

Emre transferin son günü de olsa gelecektir çünkü Alanyaspor gibi bir takımın transfer bütçesi senelik 1.5-2 m Euro bu parayı illa ki kabul edecekler ve üstüne oyuncu verip maaşının da bir kısmını ödeyeceğimizi düşünüyorum zaten geçen sene Alanya başkanının Emre'ye kolaylık sağlayanının da sözü var yani bu transfer önümüzdeki hafta biter diye düşünüyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre'yi övmek amaçlı demiyorum da şu yerden yere vuran arkadaşın keşke geçen sene Gomis geldiği zaman yazdığı saçmalıkları bir görseniz de ciddiye alıp almamaya sonra karar verseniz ne de güzel olurdu.

Hah mesela birkaç örnek buldum

Di Marzio: "Gomis Galatasaray'da!"

Yani hangi birini koyayım bilemedim adamın normal mesajı yok anasını satayım.

DjrA2-DW4AAbjSi.jpg:large

Gomis'in yorumlara tepkisi

emre akbaba iyi transfer olur tek başına ortasahadaki sıkıntıyı çözmez ama yine 8 numara şart oraya sporting bize wendel i versin maiconu alsın biz stoper bakarız kendimize...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri