Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.665
- 983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
manu alderweireld i alıyormuş mourinho hocam bitane defans kiralamazmı bize acaba . fatih hocaylada sıkı arkadaş.
Halloldu ya s.cıyor artık. Ama simdi kafama sey takıldı, gece oda 35 derece vardır. Orada tek başına bıraksam sabaha kadar bir sey olur mu acaba. Eve komple saldığımda mutfağa gidiyor işiyor o yuzden ya kendi odamda ya diger odada tutmak zorundayım. Kendi odamda uyutmuyor tepiniyor sürekli, diger odaya koyunca da vicdan yapıyorum ne yapacağımı bilemedim. Bir sey olur mu acaba 35 derecede 7-8 saat kalsanaptın bu işi reis
tuanzebe ve scott mctominay paketi olabilirfosu mensah
Hakli ama biz sadece kaptirdigi toplari goruyoruz. Bu arada gecen sezonun en cok top kaybi yasayan orta saha futbolcusu da Akbaba imis galibaGalatasaray’ın 10 numaralı yıldızı Belhanda ile yaptığımız özel röportaj yarın Hürriyet Gazetesi’nde...
Belhanda forma numarası gibi 10 numara değil 8 numara pozisyonunda oynadığını belirtip önemli açıklamalara imza attı
“ İstatistiklere bakın en iyi 8 numara benim” Ali Naci Küçük on Twitter
en iyi 8 no kendisiymis. ne düşünüyorsunuz
@gkhndinc: "Belki Sayın Mustafa Cengiz Başkan söyledi ya 'Milan'ın savunmasına destek olduk' belki Milan bi jest yapıp Andre Silva'yı Galatasaray'a bedava kiralık verebilir. Fatih Terim'in de ilişkilerini kullandığını düşünürsek." [360] FreeKick on TwitterKac gundur aynisini diyorlar@gkhndinc: "Belki Sayın Mustafa Cengiz Başkan söyledi ya 'Milan'ın savunmasına destek olduk' belki Milan bi jest yapıp Andre Silva'yı Galatasaray'a bedava kiralık verebilir. Fatih Terim'in de ilişkilerini kullandığını düşünürsek." [360] FreeKick on Twitter
mantıklı
@gkhndinc: "Belki Sayın Mustafa Cengiz Başkan söyledi ya 'Milan'ın savunmasına destek olduk' belki Milan bi jest yapıp Andre Silva'yı Galatasaray'a bedava kiralık verebilir. Fatih Terim'in de ilişkilerini kullandığını düşünürsek." [360] FreeKick on Twitter
mantıklı
değil değilSalakca bence
Stoke City'nin Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'e 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi.
![]()
o zaman gerçek bi 10 numara alıp önüne koyacaz ve kendisi fernandonun yanında oynasın 2-3 maç bak nasıl şanzımanı dağıtıyor maç başı 10 top kaybı garanti. bu adam ne 8 numara ne 10 numara mutasyona uğramış bi varlık resmen sahada hiç bi pozisyon gerçek mevkisi gibi durmuyorGalatasaray’ın 10 numaralı yıldızı Belhanda ile yaptığımız özel röportaj yarın Hürriyet Gazetesi’nde...
Belhanda forma numarası gibi 10 numara değil 8 numara pozisyonunda oynadığını belirtip önemli açıklamalara imza attı
“ İstatistiklere bakın en iyi 8 numara benim” Ali Naci Küçük on Twitter
en iyi 8 no kendisiymis. ne düşünüyorsunuz
yerli stopere karşıyım. beş kuruş bile harcanmamalı yerli stopereYerine Anadolu'dan Ahmet Çalık kıvamında bir stoper alırsın o halde.