Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naptın bu işi reis
Halloldu ya s.cıyor artık. Ama simdi kafama sey takıldı, gece oda 35 derece vardır. Orada tek başına bıraksam sabaha kadar bir sey olur mu acaba. Eve komple saldığımda mutfağa gidiyor işiyor o yuzden ya kendi odamda ya diger odada tutmak zorundayım. Kendi odamda uyutmuyor tepiniyor sürekli, diger odaya koyunca da vicdan yapıyorum ne yapacağımı bilemedim. Bir sey olur mu acaba 35 derecede 7-8 saat kalsa

Galatasaray’ın 10 numaralı yıldızı Belhanda ile yaptığımız özel röportaj yarın Hürriyet Gazetesi’nde...
Belhanda forma numarası gibi 10 numara değil 8 numara pozisyonunda oynadığını belirtip önemli açıklamalara imza attı
“ İstatistiklere bakın en iyi 8 numara benim” Ali Naci Küçük on Twitter

en iyi 8 no kendisiymis. ne düşünüyorsunuz

Galatasaray’ın 10 numaralı yıldızı Belhanda ile yaptığımız özel röportaj yarın Hürriyet Gazetesi’nde...
Belhanda forma numarası gibi 10 numara değil 8 numara pozisyonunda oynadığını belirtip önemli açıklamalara imza attı

Hakli ama biz sadece kaptirdigi toplari goruyoruz. Bu arada gecen sezonun en cok top kaybi yasayan orta saha futbolcusu da Akbaba imis galiba

@gkhndinc: "Belki Sayın Mustafa Cengiz Başkan söyledi ya 'Milan'ın savunmasına destek olduk' belki Milan bi jest yapıp Andre Silva'yı Galatasaray'a bedava kiralık verebilir. Fatih Terim'in de ilişkilerini kullandığını düşünürsek." [360] FreeKick on Twitter

mantıklı

@emre_akbaba10 twitter hesabi emre'ye ait olabilir yalnız. değil falan demişler bugün ama emre güral,cenk ahmet falan takip ediyor hesabı. Albayrakta etmiş bugün sanırım

İbrahim Seçgin: "Florya'ya gittikten sonra bizim menajerimiz Naci Bilgetürk vardı. İlk başta Galatasaray 2 bin TL aylık teklif etti. Ondan sonra 3 bin TL aylık teklif etti ve yıllık 15 bin TL verelim dediler. Bizim menajerimiz de aylık 5 bin, yıllık ise 50 yada 100 bin TL dedi"

İbrahim Seçgin: "Yıllık için diretmedik, sadece en azından aylık 5 bin olsun dedik. Ben çocuğumu satılığa çıkartmadım, çocuğumun istikbali için oraya veriyorum. Sadece benim emekli maaşım var, emekli bir insanım, dar gelirli bir insanım. Çocuğum için 5 bin TL aylık istedik" (DHA)

çok bile verilmiş

Stoke City'nin Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Serdar Aziz'e 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi.

DjsWILdXcAAjPmk.jpg

Uzaa

o zaman gerçek bi 10 numara alıp önüne koyacaz ve kendisi fernandonun yanında oynasın 2-3 maç bak nasıl şanzımanı dağıtıyor maç başı 10 top kaybı garanti. bu adam ne 8 numara ne 10 numara mutasyona uğramış bi varlık resmen sahada hiç bi pozisyon gerçek mevkisi gibi durmuyor

Donk, Eren, Tolga ve Belhanda transferlerinden akillanmadik herhalde hala 1 sene sözlesmesi kalmis adamlara cuval cuval para verme pesindeyiz.

Ne güzel seneye bedava gelsin iste, sokarim etiklige metiklige. Herkes serefsiz herkes ückagitci bir tek konu Galatasaray olunca dünya alem etiklik bekcisi kesiliyor. Alanya ile de aramiz bozulursa bozulsun, neme lazim Allah Allah ya.

Emre beklesin diyeceğim ama sonu Ali Turan gibi olur.

Ahlaksız Hasan Çavuşoğlu onu küme düşeceğini bilse bile en az 6 ay kadro dışı bırakır bu saatten sonra bir şekilde almalıyız.

Fakat bizim istediğimiz rakamlara. Takas+bir miktar para veya taksitli bonservis, satıştan pay vs.

1 yıl top oynamadıktan sonra zaten ne bize ne kendine faydası kalır... Yazık olur çocuğa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt