Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Beni red etmene kırıldım.Reddedildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni red etmene kırıldım.Reddedildi
Valla biz kimsenin evladı ile dalga geçecek bir yapıda insan değilizBir çok Ercan bir çok.
Benim yigen de alt yapıda bakalım bir yerlere gelebilecek mi solak 10 numara oynuyor
Fotoya bakınca arka sıradakilerin en kısa boylusu gibi duruyorboyunu ölçerlerken parmak ucuna falan mı kalkmış ne yapmış anlayamadım
Evet özellikle transfer ettiler öyle torpille gelen biri değil yaniGalatasaray altyapısı mı? Onun döneminde de Terim gibi gençlere önem veren biri olur inşallah..
Seni bilmem ama bu gözler çocuğunun ismine hitaben kalleş Muslera laflarını okudu bu forumda, senin de tatile çıkmadan önceki döneme denk geliyor bu durum. Öyle pek hassasiyet gösterildiğini görmedim. Yine keza Sneijderin özel hayatına kadar uzatılan diller gördü bu gözler, karısı ve çocukları dahil. Bu yüzden bana burada hassasiyet kasmasın kimse. Zaten yazdığım senin yeğenin ile ilgili değil idi, bahtı açık olsun diye de ekledim. Sana karşı bir espri idi, burada karşıt görüşlere sahip olsak bile bunları yapabilmek lazım.Valla biz kimsenin evladı ile dalga geçecek bir yapıda insan değiliz
Sneijder in karakteri ne her zaman geçirdim yine geciririm lakin Muslera nin karakterine geçircek kadar aptal biri değilim
Oyuncu kötü oynadığı dönemlerde ağır eleştiririm kim olursa olsun
Valla biz kimsenin evladı ile dalga geçecek bir yapıda insan değiliz
Sneijder in karakteri ne her zaman geçirdim yine geciririm lakin Muslera nin karakterine geçircek kadar aptal biri değilim
Oyuncu kötü oynadığı dönemlerde ağır eleştiririm kim olursa olsun
Bir kişi hariç tabiki.
![]()
en sagdaki Fenerli nasil u21 oluyor yahu
Bizde de umut gündoğan oynuyordu çok ta şey yapmamak lazım önemsemiyorlar bu gibi işleri![]()
en sagdaki Fenerli nasil u21 oluyor yahu
Tabiki düşman değiliz sonuçta fikirler ayrı sadeceSeni bilmem ama bu gözler çocuğunun ismine hitaben kalleş Muslera laflarını okudu bu forumda, senin de tatile çıkmadan önceki döneme denk geliyor bu durum. Öyle pek hassasiyet gösterildiğini görmedim. Yine keza Sneijderin özel hayatına kadar uzatılan diller gördü bu gözler, karısı ve çocukları dahil. Bu yüzden bana burada hassasiyet kasmasın kimse. Zaten yazdığım senin yeğenin ile ilgili değil idi, bahtı açık olsun diye de ekledim. Sana karşı bir espri idi, burada karşıt görüşlere sahip olsak bile bunları yapabilmek lazım.