Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir çok Ercan bir çok.
Valla biz kimsenin evladı ile dalga geçecek bir yapıda insan değiliz
Sneijder in karakteri ne her zaman geçirdim yine geciririm lakin Muslera nin karakterine geçircek kadar aptal biri değilim
Oyuncu kötü oynadığı dönemlerde ağır eleştiririm kim olursa olsun

Lütfen ikili tartışmalarda şiddetten kaçınmayalım.

ex YÖNETİM

Sneijder in karakteri ne her zaman geçirdim yine geciririm lakin Muslera nin karakterine geçircek kadar aptal biri değilim
Seni bilmem ama bu gözler çocuğunun ismine hitaben kalleş Muslera laflarını okudu bu forumda, senin de tatile çıkmadan önceki döneme denk geliyor bu durum. Öyle pek hassasiyet gösterildiğini görmedim. Yine keza Sneijderin özel hayatına kadar uzatılan diller gördü bu gözler, karısı ve çocukları dahil. Bu yüzden bana burada hassasiyet kasmasın kimse. Zaten yazdığım senin yeğenin ile ilgili değil idi, bahtı açık olsun diye de ekledim. Sana karşı bir espri idi, burada karşıt görüşlere sahip olsak bile bunları yapabilmek lazım.

2 gün önce pizza ile hasret giderdik arkadaşlar

2 gün önce pizza ile hasret giderdik arkadaşlar

facebook_20140724_152522_5043418.jpg

Bir kişi hariç tabiki.

biz bu selcuktan nasıl kurtulacaz cidden merak ediyorum hoca seneye bunu göndermez bana kalırsa

Eray
Tarık
Ahmet
Koray
Hakan
Carole
Tolga
Selçuk

Yasin
Latovlevici
Eren

Evet 6 gitti 5 kaldı. Oynasa küme düşer miydi?

Dj0_InaWsAEmRz_.jpg

en sagdaki Fenerli nasil u21 oluyor yahu

Seni bilmem ama bu gözler çocuğunun ismine hitaben kalleş Muslera laflarını okudu bu forumda, senin de tatile çıkmadan önceki döneme denk geliyor bu durum. Öyle pek hassasiyet gösterildiğini görmedim. Yine keza Sneijderin özel hayatına kadar uzatılan diller gördü bu gözler, karısı ve çocukları dahil. Bu yüzden bana burada hassasiyet kasmasın kimse. Zaten yazdığım senin yeğenin ile ilgili değil idi, bahtı açık olsun diye de ekledim. Sana karşı bir espri idi, burada karşıt görüşlere sahip olsak bile bunları yapabilmek lazım.
Tabiki düşman değiliz sonuçta fikirler ayrı sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt