Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz sakinleşin.herşey güzel olacak,en azından gelecek için.az sabır.

Bu arada Gomis için ben de laf söyledim lakin bu saatten sonra ondan iyisini bulman imkansız. Sene başında olsaydı neyse yani artık paşamızın keyfini hoş edeceğiz, mecburuz

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Müthiş yönetim her şeyi Terim e bıraktı, o halledecek takımı... Defansa, orta sahaya ve forvete de birer donk buldumu tamam bu iş. İNANın ki no panic...

Ne yapıp ne edip Belhandadan kurtulmamız lazım. Bedava verin bişey yapın hem kontenjan hem maaş sıkıntı

Onu tiner cekenlere yapiyorlar
fena komik.webp

korkarım 1 şampiyonluk daha göreceksin terimle
Terim gibi bi adam masaya yumrugunu vurup istedigim transferler yapılsın dıyebılır. Bunu demez sistem degismez bu kadroyla devam ederse iş zor sergencım gecen sene takımı taşıyan gomis daha lig başlamadan kazan kaldırdı bakalım hoca gomisi kazanmayamı calısacak yoksa cezalandıracak mı

Terim gibi bi adam masaya yumrugunu vurup istedigim transferler yapılsın dıyebılır. Bunu demez sistem degismez bu kadroyla devam ederse iş zor sergencım gecen sene takımı taşıyan gomis daha lig başlamadan kazan kaldırdı bakalım hoca gomisi kazanmayamı calısacak yoksa cezalandıracak mı
Evde yiyecek ekmegin yok iken masaya yumrugunu vursan ne yazar.

hoca sürpiz yapacak gör bak.yunus ilk adımdı.sinan ve onyekuruya hücumda şans vermemesi için bi neden yok.

Muslera ve Fernando hariç takımımızın kalitesi yerlerde sürünüyor. Şampiyonlar ligi bu sene bizim açımızdan çok acı geçecek. Takımıma güveniyorum. Lakin görünen köy kılavuz istemez. 4-4-4 yediğimiz Şampiyonlar ligi gibi bir serüvene imza atacağız gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt