- 3 Temmuz 2012
- 141.527
- 89.490
- 5.478
böyle seyler yazma burda tehlikeli suan arkadaslar ruyada bı kac hafta sonra yazabılırsınfatih terim tudorun ekmeğini yedi bunu konuşmamız lazım !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle seyler yazma burda tehlikeli suan arkadaslar ruyada bı kac hafta sonra yazabılırsınfatih terim tudorun ekmeğini yedi bunu konuşmamız lazım !!!
hakedeni engellerim.ama siniirm geçince kaldırıyorum zaten engeliNeyse kız gibi lafim için de kusura bakma ama engelledim insanları deyince kızdım . Kusura bakma
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gomise laf ettim diye bana fenerli diyorlardı dediğime geldilerböyle seyler yazma burda tehlikeli suan arkadaslar ruyada bı kac hafta sonra yazabılırsın
Pekihakedeni engellerim.ama siniirm geçince kaldırıyorum zaten engeli
Onu tiner cekenlere yapiyorlarCLde 7-8 saplarlar bize
İyi geceler ali abi yorumunuz nedir bu gs hakkında gidisat ne yonde ligi 4 sıranın üstünde bitirirmiyiz?
Bu arada Gomis için ben de laf söyledim lakin bu saatten sonra ondan iyisini bulman imkansız. Sene başında olsaydı neyse yani artık paşamızın keyfini hoş edeceğiz, mecburuz
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
korkarım 1 şampiyonluk daha göreceksin terimleİyi geceler ali abi yorumunuz nedir bu gs hakkında gidisat ne yonde ligi 4 sıranın üstünde bitirirmiyiz?
Sen Fatih Hoca'yi her ne kadar sevmesen de , Hoca olduğu için şampiyonluk mücadelesinde tabii ki olacağız Recep.İyi geceler ali abi yorumunuz nedir bu gs hakkında gidisat ne yonde ligi 4 sıranın üstünde bitirirmiyiz?
Onu tiner cekenlere yapiyorlar
Terim gibi bi adam masaya yumrugunu vurup istedigim transferler yapılsın dıyebılır. Bunu demez sistem degismez bu kadroyla devam ederse iş zor sergencım gecen sene takımı taşıyan gomis daha lig başlamadan kazan kaldırdı bakalım hoca gomisi kazanmayamı calısacak yoksa cezalandıracak mıkorkarım 1 şampiyonluk daha göreceksin terimle
Evde yiyecek ekmegin yok iken masaya yumrugunu vursan ne yazar.Terim gibi bi adam masaya yumrugunu vurup istedigim transferler yapılsın dıyebılır. Bunu demez sistem degismez bu kadroyla devam ederse iş zor sergencım gecen sene takımı taşıyan gomis daha lig başlamadan kazan kaldırdı bakalım hoca gomisi kazanmayamı calısacak yoksa cezalandıracak mı
hoca sürpiz yapacak gör bak.yunus ilk adımdı.sinan ve onyekuruya hücumda şans vermemesi için bi neden yok.Terim gibi bi adam masaya yumrugunu vurup istedigim transferler yapılsın dıyebılır. Bunu demez sistem degismez bu kadroyla devam ederse iş zor sergencım gecen sene takımı taşıyan gomis daha lig başlamadan kazan kaldırdı bakalım hoca gomisi kazanmayamı calısacak yoksa cezalandıracak mı
Evde yiyecek ekmegin yok iken masaya yumrugunu vursan ne yazar.