Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse de demiyor mu bu gomis beceriksizi daha penalti atamazken 3-5 kurusun hesabini nasil yapiyor? araplar disinda bizden fazla kimse ödemez ona. salin gitsin. adam bitmis, tüm enerjisini gecen sene harcadi. belli oluyor. burak yilmaza gol attiracagiz diye paso ofsaytlarla ataklarimiz kesiliyordu, simdi gomise gol attiracagiz diye bizim garryler falan gol mol atamaz

hain bvb 20 milyon verip witseli almış 10 milyona belhandayı alsaydınız 10 milyonda cebinizde kalırdı belhandanın ne olduğunu görünce cepte kalan 10 milyonla birini daha alırdınız ne var yani..

Maicon taş gibi stoper , Geçen sene 60 maçın üstünde oynayıp formu düştü diye teneke bağlayanları bu sene üzecek

Euro 6.15 hala transfer demeyin.
3’e 5’e bakmadan tum yabancilari gondermek lazim seneye kepenk indirmek istemiyorsak. 10-20 euroluk mac biletleriyle bu maaslar odenmez

Feghouli-Belhanda-Gomis

Sırasıyla takımın en çok maaş alan futbolcuları. Gomis geçen sene gol makinesiydi ama şimdi Feghouli ve Belhanda kadar etkisiz bana göre

Sahada olması rakip defans ve kaleci için hiçbir tehlike oluşturmuyor Feghouli-Belhanda-Gomis 'nın özellikle Gomis 'in tek işinin bu olduğunu düşünürsek gerçekten sıkıntı ...

Ben ederini bulan her oyuncunun satılmasından yanayım Gomis için konuşulan rakamlar doğruysa hemen bugün satalım
Belhanda-Feghouli içinse aldığımız fiyatın çok aşağısına satmayalım yeter kar etmek gibi bir beklentim yok bunlardan ....

Geçen yıl, şampiyonluk yolundaki diğer üç rakibimize kıyasla kollektif futbola en uzak takımdık, kadro yapısı itibariyle. Özellikle FT' in iş başına gelişi ve taraftarın da müthiş desteğiyle birlikte canhıraş bir mücadele verildiği doğrudur, ancak -çok şükür- şampiyonluğun gelmiş olması bu gerçeği değiştirmeye yetmez. Kadro yapısından bahsediyorum; TD ve futbolcuların özverili tutumlarıyla bir yere kadar gidilebilirdi ve limitlerini zorlamak suretiyle hedefe ulaşabildi mevcut 'yaşlı' kadro. Demem o ki; bazılarının zannettiği gibi, bu kadroyu muhafaza edebilmek pek de makbul bir hedef değildir; ciddi takviyeler yapılmazsa hüsran kaçınılmazdır hatta. Fatih Terim' in açıklamalarını da bu minvalde algıladığımı belirtmek isterim...Felaket tellallığı yapmaya uzak biriyimdir ama ciddi takviyeler yapılamazsa geleceği karanlık görüyorum, özellikle orta saha hattı ''Tam faziya!''...

Avrupa Top 5 liginden sonra en iyi televizyon sözlesmesi bizdeydi imzalandi zamani. Lira bu kadar deger kaybetmeseydi, isimiz bu kadar zor olmazdi. Sampiyon sözde +60 milyon $ arasi alacakti.

1 milyar 630 milyon TL toplam gelir lig icin bu zamaninda 500 milyon $ di. Bügünkü degeri 307 milyon $. Eski gelir olsa bu sene bizim icin baya rahat gecerdi.

Normalde TL böyle devam düserse üc büyük takimda UEFA dan men cezasi yer.

geçen yıl terim tudorun ekmeğini yedi,bu yıl sezon başını tudorla geçiremedik bu ciddi dezavantaj
gomis bu yıl satılmazsa başımıza bela olur,sorunlar ciddi

Geçen sene arkama yaslanıp rahat rahat şampiyonluğu beklemiştim ve geldi. Yine taraftar aşırı abartıyor. Süper Ligin en iyi kadrosu hala bizde.

Tek Denayer ve Emre/Ndiaye lazım. Fazla alamayız, gücümüz yok.

------------Taffarel--------
Mariano---Donk ---Serdar---Nagatomo
---------akbaba---celil --feghouli-----
Yunus------Ali yavuz--------garry

Geçen sene arkama yaslanıp rahat rahat şampiyonluğu beklemiştim ve geldi. Yine taraftar aşırı abartıyor. Süper Ligin en iyi kadrosu hala bizde.

Ben 37 yaşımdayım geçen sene kadar strese girdiğim bir lig hatırlamıyorum herkese farklı demekki.

Bu ekonomi ile transfer beklemiyorum. Denayer ve isveçli ön libero gelse yeterli. Ciddi bir kriz var eldekileri cikarmak lazım.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen sene şampiyonluğun çok rahat geldiğini mi söylüyosun yani??en iyi kadro bizde en uyumsuz,en formsuz,en sorunlu kadroda bizde belhanda kafadan sorunlu,gomis maddi sorunlu vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt