Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onun için yaprak kımıldamıyor pek ümidim yok. yoksa feghouli de mutlaka satılmalı tabi
Paraları çok hepsinin Dünya üzerinde kimse Feghouliye 4 milyon Belhandaya ve Gomis e 3.5 milyon euro vermez Belki bir ihtimal CL de 1-2 gol atar arap pazarına valencia günleri ve CL vitrini ile satabiliriz yoksa işimiz zor. Artık kamp yemeyi bile kaldıramıyor o derece bitik durumda

Dj6dDRhXgAIlRah.webp

Kendisini ''Ligin en iyi 8 numarası'' ilan eden Belhanda' yı yok mu sayıyorsun yani?!:unsure:...

Tebrik ederim, gerçeği geç de olsa görebilmişsin:tbr::tbr:. Yahut trollizm yapıyordun belki?; abartmasan iyiydi ama!:mad:...
Belhandayı saysak bile yeterli değil işte neyin derdindesin , 2 tane merkez orta saha ile oynayan bi yapıdayız ve takımda o pozisyonda Feghouli ve Fernando oynuyor yokluktan, Belhanda kötü oynasa o pozisyona geçen adam kanat oyuncusu bu kadar kötü bir kadro planlaması var. Bu yazdığımdan bunu ancak senin gibiler çıkartırdı zaten şaşırmıyorum. Ben en başından beri 2 tane orta saha gelmeli diyorum ve bunu ilk kez yazmıyorum o yüzden saçma sapan laflar etmene gerek yok. Troll falan yapmıyorum senin doğru dediğin şey doğru mu olacak kimsin ki sen yani futbol ordinaryusu filan mı ? Ben farklı düşünüyorum kötü oynadığı zamanda herkese kötü oynadı diyorum çoğunuzun yapamadığı şey yani.

Sabahtan beri mobilden giremedi foruma.
Arıza mı vardı?

Gscimbom Mobile

Belhandayı saysak bile yeterli değil işte neyin derdindesin , 2 tane merkez orta saha ile oynayan bi yapıdayız ve takımda o pozisyonda Feghouli ve Fernando oynuyor yokluktan, Belhanda kötü oynasa o pozisyona geçen adam kanat oyuncusu bu kadar kötü bir kadro planlaması var. Bu yazdığımdan bunu ancak senin gibiler çıkartırdı zaten şaşırmıyorum. Ben en başından beri 2 tane orta saha gelmeli diyorum ve bunu ilk kez yazmıyorum o yüzden saçma sapan laflar etmene gerek yok. Troll falan yapmıyorum senin doğru dediğin şey doğru mu olacak kimsin ki sen yani futbol ordinaryusu filan mı ? Ben farklı düşünüyorum kötü oynadığı zamanda herkese kötü oynadı diyorum çoğunuzun yapamadığı şey yani.
Senin gibilere kıyasla EVET!...

Senin gibilere kıyasla EVET!...
Yaw hadi git işine futbol düşmanı , Bişey bildiğin yok burda ahkam kesme. Ben ne yazmışım sen o ufak aklınla ne anlamışsın. Burada senden önce orta saha lazım diyordum boş yapma kısaca, Şuraya normal bir mesaj atıyoruz saçma sapan adamın biri bulaşıyor bu konuda bile rahat yok.

Takimda cok ciddi sekilde vites artiracak oyunculara ihtiyac var. Forvetlerimiz hantal. Orta saha komple bitik oyunculardan kurulu. Stoperlerimiz oyun kuramiyor, ayaklari iyi degil ve agir. Kanatlar disinda tempolu oyuncumuz yok. Maicon, Carole, Fernando, Belhanda, Feghouli ve Gomis derhal satilmali. Hepsi bitik veya yetersiz oyuncu.

Muslera
Mariano XXX XXX Nagatomo
XXX XXX XXX
Onyekuru XXX Rodrigues​

seni severdim gomis ama artık hiç bi kıymetin yok nazarımda. selçuk,tolga neyse sen de osun artık. cumhurbaşkanı adayı olacakmış gibi tribünlere oynamayı kes bi zahmet

Bu arada bein sport kuru sabitledigi zaman dolar 3.16 idi. Bugun belki 6 olacak :) ve ironik bir bicimde tek itiraz eden aziz yildirim olmustu ancak sevilmediginden pek destek görmedi.

Feghouli
Rodrigues
Sinan
Yunus

Var keşke Onyekurudan para koparıp Valenciaya gidişini onaylasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt