Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramizda acayip troller dolasiyor. Kesin bir parcasi kus taraftari digeri de kontrolsuz dengesiz kisilikler.

Maci hic hakmet tamam.
Gomis in yeri doldurulur dedik bir cok karsi cikan oldu transfer nobetinde simdi yerden yere vuruluyor.
Belhanda gectigimiz sezon basindan ilk 7 mac dahil hic begenmedim hic de beklentim olmadi.. kurtulmamiz lazim oldu. Daha yeni yeni nasil bir yuk ve karsiliksiz bir anlasma oldugu anlasiliyor..

Bunlarin hepsini gectim. Transfer transfer diye yirtinan arkadaslara Sampiyonlar Ligi icin beklentilerinizi dusurun. Gectigimiz sezon soyledim yine soyluyorum. bizim tek ve hayati meselemiz bu sezon ve onumuzdeki sezon sampiyon olmamiz herseyin onunde gelmesi lazim Ne kupa ne Avrupa. Bununla birlikte genc oyuncularimiz parlamasi ve asiri yuksek ucretli karsiligini veremiyen oyunculardan kurtulmamiz. Belhanda, Feghouli, Gomis, Selcuk, say say var....

Beklentilerimizi dusurelim. Kenetlenmemizin gerektigi tek konu bu sezon sampiyon olmamiz. Gerekirse Sampiyonlar liginde bile genclere sans verip deneyim kazanmalarina musade edilmesine kabullenmemiz gerekecek

Artik maalesef foruma ayagi kirik at muamelesi yapma zamani gelmistir.

Bu ne kardesim hergun problem. Eski sistemdeyken arada bir olan problem artik gunluk yasantimizin bir parcasi oldu.

Artik forumu normal calisirken gorunce sasirmaya basliyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nagatomo 2.5
Henry 1.2
Mugdat bonservissiz

Hala eksideyiz kimseyi satamadik nasil transfer yapicagiz

Dj3w9ykX4AAG3Jq

Sadece Emre Transferi yetmez.Bize skora katkı verecek gerçek bir 8 numara da lazım.Fernando-Belhanda-Donk hücum tehditi konusunda neredeyse 0.

Nagatomo 2.5
Henry 1.2
Mugdat bonservissiz

Hala eksideyiz kimseyi satamadik nasil transfer yapicagiz

Cavandayi sattik 2.4 milyon euroya.

Kiralik icin diger kulube verilen paranin ffpye girip girmediginden emin degilim cunku bazi kisiler giriyor bazilari girmiyor diyor.

Yani su an ya 100 bin euro ekside (eger kiralik parasi girmiyorsa) yada 900 bin euro eksideyiz (eger kiralik parasi giriyorsa). Bu da buyuk ihtimal carole’un satisiyla cikar ama digerlerini nasil yaparlar bilmiyorum.

Cavandayi sattik 2.4 milyon euroya.

Kiralik icin diger kulube verilen paranin ffpye girip girmediginden emin degilim cunku bazi kisiler giriyor bazilari girmiyor diyor.

Yani su an ya 100 bin euro ekside (eger kiralik parasi girmiyorsa) yada 900 bin euro eksideyiz (eger kiralik parasi giriyorsa). Bu da buyuk ihtimal carole’un satisiyla cikar ama digerlerini nasil yaparlar bilmiyorum.

Kiralıklar sayılıyor.

Dries Mertens: "Sarri'nin çok stresli olduğunu söyleyebilirim. Günde 5 paket sigara içiyor, başka diyecek bir şey yok. Teknik direktör olmak çok stresli bir şey, ben olamam" FreeKick on Twitter

nasil yaşıyor la bu hala

Transfer olaylari yatti bugun 5 dolardan topcu alayim diye hesap yaparsin, 2 sene sonra odeme yapacaksin bakacaksin dolar 10 lira olmuş. Eskiden onunde ucurum yoktu bugün ucurum var. akilli bir adam gibip de dolarla topcu almaz bugun

TRANSFER NOBETİ KİLİT
Altyapıdan topçu cikarma zamanidir fegoli satilmali yunus 11e yerlesmelidir. Bugünün sartlarinda belhanda fegoli vb maaslar GS yi ezer. Bu ucretleri veren de yuce divanda yargilanmalidir

ub.msji

Ne bileyim valla Halil bir suru kisi sayilmiyor dedi bir surude sayiliyor dedi. Bende emin olmadigimdan iki senaryoyu yazdim. Yani ya eksi 100 bin euro yada eksi 900 euro zarardayiz su an. Bu da en kotu caroledan cikar ama gerisini nasil yaparlar bilmiyorum

Fenerinki geçen yıl sayılıyordu.Zaten mantıken de sayılmalı.Sonuçta para verip alıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt