- 27 Ocak 2010
- 59.663
- 31.192
- 3.523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7.5 mu? Neyse hic yoktan iyidir fakat 10 olsa iyiydi@sezgingelmez: Geceden kalan bir bilgi: Gomis (büyük ihtimalle) Galatasaray ile son maçına çıktı. Yönetimin Al-hilal kulübünden gelen 7.5 milyon euroluk teklife bir kaç gün içinde olumlu yanıt vermesi bekleniyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu uçak biletini niye biz alıypruz hep yav? Yol, yemek, sigorta futbolda bile geçerli LUL
Evet 3-3.5 milyona kimi satiyoruz
Nagatomo 2.5
Henry 1.2
Mugdat bonservissiz
Hala eksideyiz kimseyi satamadik nasil transfer yapicagiz
Nagatomo 2.5
Henry 1.2
Mugdat bonservissiz
Hala eksideyiz kimseyi satamadik nasil transfer yapicagiz
Kiralıklar sayılıyor.Cavandayi sattik 2.4 milyon euroya.
Kiralik icin diger kulube verilen paranin ffpye girip girmediginden emin degilim cunku bazi kisiler giriyor bazilari girmiyor diyor.
Yani su an ya 100 bin euro ekside (eger kiralik parasi girmiyorsa) yada 900 bin euro eksideyiz (eger kiralik parasi giriyorsa). Bu da buyuk ihtimal carole’un satisiyla cikar ama digerlerini nasil yaparlar bilmiyorum.
Dries Mertens: "Sarri'nin çok stresli olduğunu söyleyebilirim. Günde 5 paket sigara içiyor, başka diyecek bir şey yok. Teknik direktör olmak çok stresli bir şey, ben olamam" FreeKick on TwitterKiralıklar sayılıyor.
Fenerinki geçen yıl sayılıyordu.Zaten mantıken de sayılmalı.Sonuçta para verip alıyorsun.Ne bileyim valla Halil bir suru kisi sayilmiyor dedi bir surude sayiliyor dedi. Bende emin olmadigimdan iki senaryoyu yazdim. Yani ya eksi 100 bin euro yada eksi 900 euro zarardayiz su an. Bu da en kotu caroledan cikar ama gerisini nasil yaparlar bilmiyorum