Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle yönetimi bi kaşık suda boğsan yeğdir.
İktidarsızlık abidesi , beceremiyorsan sağlam menajerlerle aranı iyi tutacaksın ki gerektiğinde topçuyu çeksin kulağından getirsin; baktın boka batıyorsun anlaşsın Çin’den Katar’dan kulüple göndersin topçuyu.
Payını verir keyfine bakarsın. İlla her sene 2 ayağımız 1 pabuca girecek!

Garry bu Mbenza'dan daha iyi bir oyuncu, boyle oyunculara nasil 15 milyonluk teklif geliyor da muthis bir sezon geciren Garry'e gelmiyor

Acaba neyi yanlis yapiyoruz, sampiyon takimin oyuncularina hic mi teklif gelmez, biz bitmisiz

Ingiltere'de transfer donemi'nin bitmesine sayili gunler kaldi ve takimlar her yere saldiriyorlar

döviz böyle uçmuşken transfer falan olmaz anca salağın biri belhanda veya feghouli'yi satın alırsa transfer olur bununda gerçekleşmesi çok zor.

Umarim yunus ve celil'e sans dogar

Transfer yapilmamasi genclerimiz icin hayirli olur

Evet artık bu arapların Ankara deplasmanında dinlenme vakti geldi de geçiyor bence. Arap derken buna Gomis de dahil.

Linnes her ne kadar iyi niyetli bir oyuncu olsa da yetersiz, mariano'nun bir an önce dönmesi şart. Muğdat, Eren ve Yunus yedeklerde oyuna sonradan girer.

________________Muslera
Mariano___Maicon___Serdar___Nagatomo
__________Donk__________Fernando
__________________Selçuk
Sinan__________Onyekuru_________Rodrigues

Bu bir kıyam, bu bir diriliş, bu bir ayağa kalkış diyen sayın Mustafa Cengiz Başkan transfer yapmayıp şampiyonlar liginde gurubu sonuncu bitirince inan edin kıyamı görecek

Ciddi bir soru soruyorum samimi cevap bekliyorum.

Kulubumuzden açıklama yapılsa ; Sayın Fatih Terimin ricasıyla politika değişikliğine gidilip bu yıl transfer yapılmayacak Belhanda Gomis Feghouli ise 4er milyon € bonservisle satılacaktır.

Dense ne tepki verirsiniz?

Kulubumuzden açıklama yapılsa ; Sayın Fatih Terimin ricasıyla politika değişikliğine gidilip bu yıl transfer yapılmayacak Belhanda Gomis Feghouli ise 4er milyon € bonservisle satılacaktır.

Halay çekerim

Bari bonservissiz oyuncu alsaydınız falan diye eyyam yaparmıydın abi doğru söyle
Ligde o şartlarda ilk 3 Uefada gruptan çıkma tarzı bir şey olabilirdi öyle olsa nasıl karşılardın?

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Yunus Gümüş Garry
Onyekuru

Gibi bişey olurdu

Bari bonservissiz oyuncu alsaydınız falan diye eyyam yaparmıydın abi doğru söyle
Ligde o şartlarda ilk 3 Uefada gruptan çıkma tarzı bir şey olabilirdi öyle olsa nasıl karşılardın?

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Yunus Gümüş Garry
Onyekuru

Gibi bişey olurdu

Belhanda ve Feg'i aramayız da Gomis'in yerine 1 adam almak şart tek alternatifsiz bölgemiz orası maalesef

4 er milyon euroya satmak salaklık olur renktaşım. Gomis gibi adamı piyasada 10 milyona anca alırsın, Belhanda yeteneği nedeniyle 7-8 eder, feghouli ise 10 gibi bir rakama alıcı bulur. Ama bunların hepsi de iyi bir menajerlik şirketi ile olur.

4 er milyon euroya satmak salaklık olur renktaşım. Gomis gibi adamı piyasada 10 milyona anca alırsın, Belhanda yeteneği nedeniyle 7-8 eder, feghouli ise 10 gibi bir rakama alıcı bulur. Ama bunların hepsi de iyi bir menajerlik şirketi ile olur.

Tamam işte menajer ve yönetim anlamında o gücümüz olsa varsayıma gerek kalmadan reel olarak birini kesin postalamıştık zaten.
Ben o yüzden 4-4-4 diyorum

Fikret Orman yakasını silkse bi ucundan Mustafa Cengiz ekibi diğer ucundan Özbek brothers düşer
Satış anlamında tarihi adamlardan biri olarak görüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt