Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.080
- 11.235
- 1.588
Bildiğim kadarı ile sezon sonu geliyor ve bizim durumu biliyorsun o para gelmeden buhar olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bildiğim kadarı ile sezon sonu geliyor ve bizim durumu biliyorsun o para gelmeden buhar olur.
Sosyal Medya hesaplarimizdan daha cok duyuru yapacagiz. Calismalara göre de forumda haber verebiliriz, haklisiniz. Burada eksik kaldik biraz.
Ciddi bir soru soruyorum samimi cevap bekliyorum.
Kulubumuzden açıklama yapılsa ; Sayın Fatih Terimin ricasıyla politika değişikliğine gidilip bu yıl transfer yapılmayacak Belhanda Gomis Feghouli ise 4er milyon € bonservisle satılacaktır.
Dense ne tepki verirsiniz?
Halay çekerim

Bari bonservissiz oyuncu alsaydınız falan diye eyyam yaparmıydın abi doğru söyle
Ligde o şartlarda ilk 3 Uefada gruptan çıkma tarzı bir şey olabilirdi öyle olsa nasıl karşılardın?
Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Yunus Gümüş Garry
Onyekuru
Gibi bişey olurdu
4 er milyon euroya satmak salaklık olur renktaşım. Gomis gibi adamı piyasada 10 milyona anca alırsın, Belhanda yeteneği nedeniyle 7-8 eder, feghouli ise 10 gibi bir rakama alıcı bulur. Ama bunların hepsi de iyi bir menajerlik şirketi ile olur.Ciddi bir soru soruyorum samimi cevap bekliyorum.
Kulubumuzden açıklama yapılsa ; Sayın Fatih Terimin ricasıyla politika değişikliğine gidilip bu yıl transfer yapılmayacak Belhanda Gomis Feghouli ise 4er milyon € bonservisle satılacaktır.
Dense ne tepki verirsiniz?
4 er milyon euroya satmak salaklık olur renktaşım. Gomis gibi adamı piyasada 10 milyona anca alırsın, Belhanda yeteneği nedeniyle 7-8 eder, feghouli ise 10 gibi bir rakama alıcı bulur. Ama bunların hepsi de iyi bir menajerlik şirketi ile olur.