- 21 Ocak 2010
- 73.082
- 51.470
- 5.003
ben yönetimi tanıyorsam gomisi satarlar yerine oyuncu bulamaz fellik fellik ortada dolanırlar , son anda bir keriz transferi yaparlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takımda forvet yok,gomis giderse 3 forvet lazım.2 yabancı +1 yerli...gomis gibi neredeyse 30 gol atan bi futbolcu bulamayız
Sergi bazen iyi tutturuyorlar. Özellikle Fransız futbolcularla alakalı olarak veya Fransa da oynamış. Andre Ayew’i ilk bunlar verdi. Bizzat şahidim.Gitmesini istemem Gomis’in ama yaşı ve aldığı ücret itibari artı 10-15 arası bir getiri durumunda selametle deriz.bunlarda duyumcu oldu iyice.10 milyon az,20 milyon versinler
ben gomisin 1 sene daha kalıp yanına ahmed musa ya da andre silva gibi birisinin alınmasını destekliyorum.ama taraftara iyi şeyler battıgı için taraftar rahat durmadıgı için gitsin bence de ,gitsin gomis.paracı,nazlı diyen olmuş twitterda vs.Cesur kararlar lig biter bitmez alınır yoluna bakarsın, bizde öyle değil.
6 aydır orta saha gelmedi, Badou'dan başka isim yok medyada.
Saçma sapan işler.
iyi,yazsınlar yaSergi bazen iyi tutturuyorlar. Özellikle Fransız futbolcularla alakalı olarak veya Fransa da oynamış. Andre Ayew’i ilk bunlar verdi. Bizzat şahidim.Gitmesini istemem Gomis’in ama yaşı ve aldığı ücret itibari artı 10-15 arası bir getiri durumunda selametle deriz.
dalga mi geciyorsun Arif bey, tabiki A.Silva yav. Digeri vasat bir forvet.GSC Kimi Daha çok istiyor ?
Teodorczyk VS. A. Silva
Ekli dosyayı görüntüle 25558Ekli dosyayı görüntüle 25559
SICAK GELİŞME | Bir Arap kulübü Bafetimbi Gomis için Galatasaray’a resmi teklifini iletti. Teklif 10 M€ civarında. Yönetimin ne karar vereceği ise bilinmiyor.
Ligue 1 Türkçe on Twitter Arkadaşlar Gomis yolcu yönetim yalanlamadı maaş olayını + herif sakat değil bilerek oynatmıyoruz
Bu puzzle parçalarını birleştirince cevap çok açık
27 yaşındaki Polonyalı forvet Łukasz Teodorczyk, Galatasaray'a önerildi. Anderlecht, oyuncunun satışına olumlu bakıyor. (Anderlecht Online)