Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yönetimi tanıyorsam gomisi satarlar yerine oyuncu bulamaz fellik fellik ortada dolanırlar , son anda bir keriz transferi yaparlar.

takımda forvet yok,gomis giderse 3 forvet lazım.2 yabancı +1 yerli...gomis gibi neredeyse 30 gol atan bi futbolcu bulamayız

Cesur kararlar lig biter bitmez alınır yoluna bakarsın, bizde öyle değil.

6 aydır orta saha gelmedi, Badou'dan başka isim yok medyada.

Saçma sapan işler.

Bu Teo da Milik potansiyeli var diyorlardı bir halt olmadı hele Gomis yerine düşünüyorsak çok yazık olacak

bunlarda duyumcu oldu iyice.10 milyon az,20 milyon versinler
Sergi bazen iyi tutturuyorlar. Özellikle Fransız futbolcularla alakalı olarak veya Fransa da oynamış. Andre Ayew’i ilk bunlar verdi. Bizzat şahidim.Gitmesini istemem Gomis’in ama yaşı ve aldığı ücret itibari artı 10-15 arası bir getiri durumunda selametle deriz.

Yönetim transferleri gizlice yapiyor mesela kimse Onyekurunun dransfer olacagini bilmiyordu. Basindaki isimler yem olabilir.

Cesur kararlar lig biter bitmez alınır yoluna bakarsın, bizde öyle değil.

6 aydır orta saha gelmedi, Badou'dan başka isim yok medyada.

Saçma sapan işler.
ben gomisin 1 sene daha kalıp yanına ahmed musa ya da andre silva gibi birisinin alınmasını destekliyorum.ama taraftara iyi şeyler battıgı için taraftar rahat durmadıgı için gitsin bence de ,gitsin gomis.paracı,nazlı diyen olmuş twitterda vs.

31 Ağustos faciası Telles, Melo >< Carole, Bilal gibi bir dönem.

Sergi bazen iyi tutturuyorlar. Özellikle Fransız futbolcularla alakalı olarak veya Fransa da oynamış. Andre Ayew’i ilk bunlar verdi. Bizzat şahidim.Gitmesini istemem Gomis’in ama yaşı ve aldığı ücret itibari artı 10-15 arası bir getiri durumunda selametle deriz.
iyi,yazsınlar ya

Gomis giderse dünya starı lazım forvete. 29 gol atan adamı yollayıp ortalama bi forvet getiremezsiniz tartışılmayacak bir santrafor alınmalı

Okaka bana geçmişte fenere gelen Besçasnik diye bir kazma vardı onu hatırlatıyor. Okaka veya Teodorjzk’den giri gelirse bu sene kanser oranları artar.

SICAK GELİŞME | Bir Arap kulübü Bafetimbi Gomis için Galatasaray’a resmi teklifini iletti. Teklif 10 M€ civarında. Yönetimin ne karar vereceği ise bilinmiyor. Ligue 1 Türkçe on Twitter

Twitter de ligue 1 türkiye hesabı paylaşmış genelde doğru çıkıyor haberleri

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan herkes gitsin ama iyi bonservisle gitsin, eldeki değerleri ya Podolski gibi kelepir fiyatına, ya da Sneijder gibi fesih yoluyla gönderiyoruz.

YETER.

hoca gomis sakat dedi.transfer teklifi gelmedi dedi.forvet eksikliğine vurgu yaptı.bu yoklukta gomisi keyfimiz için gönderemeyiz.sürpriz gelişmeler derken de gomisi kastetmedi bence.carole falan zaten gidici.tolga,eren vs bunları takasla yollamaya calısıyolar.

Hoca kimseye teklif yok Gomis sakat diyor sezonun başlamasına 2 hafta kala saçma sapan şeyleri konuşuyoruz.

Gomis 15 milyondan asagi satilmamali, o parayla rahat transfer yapariz + piyasada kaliteli forvet cok

Arkadaşlar Gomis yolcu yönetim yalanlamadı maaş olayını + herif sakat değil bilerek oynatmıyoruz

Bu puzzle parçalarını birleştirince cevap çok açık

+ EMPEROR'ın dün ki açıklamaları.

27 yaşındaki Polonyalı forvet Łukasz Teodorczyk, Galatasaray'a önerildi. Anderlecht, oyuncunun satışına olumlu bakıyor. (Anderlecht Online)

EMPEROR, Onyekuru'yu izlerken bunu da beğendi galeba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt