- 6 Eylül 2014
- 95.644
- 66.057
- 4.608
modric reis tavernaciymis![]()
Bu kral kim bilin bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
modric reis tavernaciymis![]()
![]()
Salak Ts yine bir iranlı futbolcuyu getireceklermiş![]()
SICAK GELİŞME | Bir Arap kulübü Bafetimbi Gomis için Galatasaray’a resmi teklifini iletti. Teklif 10 M€ civarında. Yönetimin ne karar vereceği ise bilinmiyor.
Ligue 1 Türkçe on Twitter
Twitter de ligue 1 türkiye hesabı paylaşmış genelde doğru çıkıyor haberleri
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen istanbulda misin bro
![]()
abi dün bi de zemin cok kötüydü.yunus bence biraz zorladı da kendini o zeminde.yunus,celil,doğan can ve ozan kabak.çok belli bunların a takım kadrosunda olacagı.ozan ve celil zaten sampiyonluk kadrosunda da yer aldı.Yunus Akgün benimde dikkatimi çekti.
Ozan Kabak ve Celil ile birlikte yavaş yavaş kadroya ısıtılmalı.
Bu 3 topçuyu kazansak çok şey kazanırız.
her zamanki gibi taraftar gönderiyo,bence sıkıntı yok.1-2 haftaya konu kapanır.Gomis gitmemeli ama gönderecekler sanki
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
valla bu aralar yagmur yagiyor simsekler cakiyor. gece ziplayarak kalktim 2 gun once. 99 depremini bile hissetmedim ben. bende sevmem sicak filanYok yav daha buradayim, 2 hafta sonra geliyorum Türkiye ye.
Burada böyleyse Türkiye de piserim artik iyice ben. Sicakliga hic gelemiyorum vallah.
hiç bi halt olmaz şu forumdan eli ayağı düzgün birini koy bu kadar oynar işte o kadar boş alan bulmasına rağmen sıfır etkibarış alıcının feyenord videosunu da izledim.tek gördüğüm vurus acısı rahatken yaptıgı tek bi gol vuruşu.bunun üzerinden saatlerce övüldü.yunus ise romanın ciddi takibinde,2000 dogumlu ve dün çok özgüvenliydi.basit bi ara pası yerine ki hasını verir,sol ayagının dışıyla ara pasları deneyen,topu ileri taşıyan,çalım atan,forvetten kanada evrilen bi yetenek....üstelik sadece 20dk oynadı ve etrafında da kendi gibi 5-6 genc vardı.as takımla oynamadı.
ben de bu fikirdeyim.20 milyon gelse herkes gidebilir lafını eder,zaten.Bize ekstra forvet lazimken Gomis takimda kalmali, ancak astronomik bir teklif gelirse satilabilir. O vakit 2 yeni forvet almamiz gerekecek bi de.
Recep Gul nerede?celile niye hala video yapmadılar.dün kanatlara süper toplar attı...bi ara cezasahasına da dalıyodu