Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis giderse büyük ihtimalle yerine A.Silva + E.Akbaba ile doldururuz

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-A.Silva-Onyekuru

​
Şeklinde olur takım. Bana kalırsa A.Silva yerine Slimani veya Kalinic/Bacca ile doldurulmasından yanayım ama hayırlısı bakalım

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: İstanbul'daki 5 kulüp de Emre Akbaba için teklif yaptı.
Hasan Çavuşoğlu: Birkaç gündür Galatasaray'dan kimseyle görüşmedim.

Selçuk 'u 3-4 mil. € bedelle satabilirsek Emre Akbaba 'nın parasını çıkarmış oluruz

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu: "İstanbul'daki 5 kulüp de Emre Akbaba için teklif yaptı. Galatasaray kulübünden birkaç gündür biriyle görüştüğüm yönünde çıkan haberler ise yalan. Galatasaray'ın oyuncu takası içeren bir teklifi de olmadı."
Çavuşoğlu: "Galatasaray'ın bonservis ücreti önerdiği bir teklif vardı ama komik bir teklifti. Başakşehir'le Emre için geçen sezon anlaşmaya vardık ama Emre, Başakşehir'le anlaşamadı. Daha sonra teklifte bulundular. Şu an sanırım Emre ile görüşüyorlar."

komik teklif ha

Hasan Çavuşoğlu: Galatasaray'ın daha önce Emre Akbaba için yaptığı teklif komikti.

Emre Akbaba bize değil Başakşehir'e giderse üzülürüm.

Hasan Çavuşoğlu: "Biz devre arasında Başakşehir ile 5 M €'ya anlaşmıştık. Sonra olmadı. Bunun yarısı teklif ediliyorsa nasıl kabul edebilirim?"

Hasan Çavuşoğlu: Yurt dışından da Emre Akbaba ile ilgilenen kulüpler var.

Hasan Çavuşoğlu: Hangi kulüple anlaşırsa biz kendisinin önünü açarız. Net bilgi ney ise onu söylüyorum. Bir gelişme olursa paylaşırım sizinle.

Çocuk gelmek istiyor ama şikeci başkanları yollamaz diyordum sanırım yine haklı çıkacam , Sezon sonunda bedava alalım 1 sene dişini sıksın Emre kapak etsin başkanı

Vay be bir zamanlar milyonlari tak diye verip Turkiye'den istedigimiz oyuncuyu alabiliyorduk, simdi ise adamlar komik teklif falan diyor

Soyadı ÇAvUşOĞLU olan birinden beklenen açıklamalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt