Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gomis-belhanda ve selçuk bu dönemde takımdan ayrılırsa forumdan bir renktaşıma parçalı forma hediye edeceğim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gomis-belhanda ve selçuk bu dönemde takımdan ayrılırsa forumdan bir renktaşıma parçalı forma hediye edeceğim

Selcuk gitsin de o ayri ama cidden gomis ve belhanda giderse adam akilli birilerini alirlar mi sanıyorsun ? Besiktas cenki satti parayi oyunculara ödeme icin kullandi bizimkiler de aynisini yapar

Selcuk gitsin de o ayri ama cidden gomis ve belhanda giderse adam akilli birilerini alirlar mi sanıyorsun ? Besiktas cenki satti parayi oyunculara ödeme icin kullandi bizimkiler de aynisini yapar

gomisin bu sezon , yerine gelebilecek herhangi bir oyuncu kadar bile performans gösteremediğini düşündüğümden öyle yazdım renktaş

belhanda konusuna gelince şaka yapıyorsun herhalde , emre akbaba alınır en kötü

GSC App

gomis derbilerde deplasmanlarda kötü oynamış iyi oynayan bir tane oyuncumuz varmıydı hayır niye gomise sallıyosunuz o zaman derbilerde ve deplasmanlarda kötü oynamamızın sebebi lider vasıflı bir tane oyuncumuz yok geçen seneki ilk 11 i hatırlayın takım lideri kimdi söyleyin ?? en yakın örnek kaptan olmasa bile melo ve drogba

Hocanin dünkü konusmalara direk yonetime sitem bence.

Belhanda ve Selçuk tamamda Gomis'e anlam veremedim. Sanki adam RVP gibi dünyaları kazanıp yattı ya da Negredo gibi yıllık 4.3 milyon euro alıp 5 gol mü attı? Nerdeyse yılda 50 maç tek forvet oynadı ve 30 küsür gol attı ki bu golleri Burak Yılmaz gibi değil sahada mücadele ederek attı. Buna rağmen adama küfür etmediğimiz kaldı. 15 milyon euro falan teklif gelse bende satılmasını mantıklı bulurum ama Gomis'den kurtulmak için binbir takla atanları cidden anlam veremiyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rize icin iyi transferler

ultraslan emre akbabayı paylaşmış bunlar paylaşıyorsa bu iş bitmiş demektir heriwler ne dese oluyor.

Belhanda ve Selçuk tamamda Gomis'e anlam veremedim. Sanki adam RVP gibi dünyaları kazanıp yattı ya da Negredo gibi yıllık 4.3 milyon euro alıp 5 gol mü attı? Nerdeyse yılda 50 maç tek forvet oynadı ve 30 küsür gol attı ki bu golleri Burak Yılmaz gibi değil sahada mücadele ederek attı. Buna rağmen adama küfür etmediğimiz kaldı. 15 milyon euro falan teklif gelse bende satılmasını mantıklı bulurum ama Gomis'den kurtulmak için binbir takla atanları cidden anlam veremiyorum.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saygı duyarım renktaşım ama şahsen gomise karşı bir antipatim oluştu sezon sonuna doğru

son çıkan haberlerle hazırlık maçlarındaki tavırları da eklenince benim nazarımda bileti kesilmiştir

kalırsa ve performansı düşük olursa(ki benim beklentim bu) dibine kadar eleştireceğim

yanılırsam da memnun olurum sıkıntı yok

GSC App

Ne gomis gönderme aşkıymış bu ya görende sanıcak yerine suarez, cavani gelicek max andre silva gelir o bile şüpheli teodurcukmuydu neydi o herif gelir umut bulutlu döneme geri döneriz

Hafızam beni yanıltmıyorsa Fernando-Donk-Selçuk-Belhanda-Badou toplam 5 gol attılar.Şimdi bu adamların yanına çok iyi bir golcü gelmezse zorlanırız.Madem Milan oyuncu öneriyor Baccayı versinler.

graham potter

"Galatasaray'ı yenmenin nasıl bir keyif olduğunu anlatmamla ayewin fenere gitmesi bir oldu"

haydaaa

ultraslan emre akbabayı paylaşmış bunlar paylaşıyorsa bu iş bitmiş demektir heriwler ne dese oluyor.
- Tudor gidecek dediler gitti
- Çare Terim dediler geldi
- Dursun Özbek gidecek dediler gitti
- Mustafa Cengizin 2. başkanlık seçiminde tarafımız gri dediler

Şimdi de Akbaba diyorlar ha Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt