Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.563
- 23.993
- 3.723
UA'nın mesajı sinerji içindir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ultraslan yazınca herkes ho yazmaya baslamıs nasıl bu kadar emin oluyoruz![]()
Alanya başkanı 3 büyükleri nasıl düdüklerim peşinde. Galatasaray'ın teklifi komikti demiş. Sözleşmesinin son senesindeki adama 5 milyon euro verebilecek bir kulüp varsa buyursun alsın. Bosman kuralı gereği devre arasında anlaşırız ve sezon sonu bedavaya alırız. Bu akbabalara tek kuruş para kazandırmayacaksın
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Höwedes i getircen illaHöwedes, Emre ve forvet ile kapatırız.
Evet biraz Empati yapınca hak veriyorum. Bende Anadolu kulubünde başkan olsam yapıcağım ilk iş Galatasaray'a oyuncu satmak olurdu.Esasen haklisin ama diger yandan da ben adamlari anlayabiliyorum.
6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2,5 Milyon € ve 1 sene sözlesmesi kalmis Belhanda ya 8 Milyon, Eren'e 4 Milyon, Tolga ya 3 Milyon vermis bir kulübüz son 2,5 sene de. Benim karsimda böyle bir kulüp olsa ben de hortumlamaya calisirim her türlü.
Galatasarayin mali deniz, yemeyen domuz.
yedek kaleciyi unuttunHöwedes, Emre ve forvet ile kapatırız.
Başkana ne gibi bir vefa borcum var söylesene.
aslında 5 kurus vermemk lazım seneye bedavaya gitse aklı basına gelir cakma fenevlininEmre icin hersey bizim lehimizealanya baskani tercih yapacak artik.
Sinan 35 yaşında mi ?Emre Akbaba 'nın gelmesi gerçekten önemli
-Takımda solak oyuncu yok
-Takımda işe yarıyacak yerli oyuncu sadece Serdar-Sinan-Muğdat var
-Takımda duran top kullanacak oyuncu yok
-Takımda Emre(25) kadar bile genç oyuncu sadece Onyekuru var
-Takımda skor üretecek orta saha oyuncusu yok
Yok reis sürekli oynayan oyuncular içerisinden yazmıştım. Onyekuru ve Sinan diyelim oraya ...