Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o zaman ultraslan en yakın zamanda takımdan gidecek çöplerin haberlerinide verirler inşallah..

Alanya başkanı 3 büyükleri nasıl düdüklerim peşinde. Galatasaray'ın teklifi komikti demiş. Sözleşmesinin son senesindeki adama 5 milyon euro verebilecek bir kulüp varsa buyursun alsın. Bosman kuralı gereği devre arasında anlaşırız ve sezon sonu bedavaya alırız. Bu akbabalara tek kuruş para kazandırmayacaksın

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Esasen haklisin ama diger yandan da ben adamlari anlayabiliyorum.

6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2,5 Milyon € ve 1 sene sözlesmesi kalmis Belhanda ya 8 Milyon, Eren'e 4 Milyon, Tolga ya 3 Milyon vermis bir kulübüz son 2,5 sene de. Benim karsimda böyle bir kulüp olsa ben de hortumlamaya calisirim her türlü.

Galatasarayin mali deniz, yemeyen domuz.

Esasen haklisin ama diger yandan da ben adamlari anlayabiliyorum.

6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2,5 Milyon € ve 1 sene sözlesmesi kalmis Belhanda ya 8 Milyon, Eren'e 4 Milyon, Tolga ya 3 Milyon vermis bir kulübüz son 2,5 sene de. Benim karsimda böyle bir kulüp olsa ben de hortumlamaya calisirim her türlü.

Galatasarayin mali deniz, yemeyen domuz.
Evet biraz Empati yapınca hak veriyorum. Bende Anadolu kulubünde başkan olsam yapıcağım ilk iş Galatasaray'a oyuncu satmak olurdu.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre icin hersey bizim lehimize :) alanya baskani tercih yapacak artik.

Şuanda en mantıklısı Maiconu 3-4-5 arası satıp o paranın üstüne Carolü ekleyip Tellessin satılması için dua etmek.Bu 3 oyuncudan 10 milyo euro gelse

3 milyon Emre
2 milyon Kjer
2 milyon Badou
Kjer olmazsa mecburen Miranda alınır.Kalan para ile belki Denayer kiralanır.
Devre arasına kadar bir şekilde idare edilmeli.Hatta Gomis çok satılmak isteniyorsa devre arasında Çin liginin transfer dönemi beklenmeli.Bu arada içimden Muslera da geçmiyor değil.Şuanda taraftarın sevdiği 3 oyuncu var.Muslera-Linnes-Gomis
Neyse kadromuzu yapalım

-------------------Muslera-------------------

Mariano------Serdar-------Kjer---------Nagatomo

--------------Fernando----------Badou--------------

Feghouli-----------Belhanda-----------Gary

----------------------Gomis---------------------------

Aktif Olacak Yedekler

Linnes--------Formayı hemen kapabilir
Denayer------Dönüşümlü oynayabilir veya Formayı kapar
Donk---------Skoru korumada aktif rol alacak
Emre----------Formayı hemen kapabilir
Onyekuru-----Formayı hemen kapabilir
Sinan---------Kilit açıcı olarak girer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt